Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη μαμά τους μέσα στο εμπορικό κέντρο (Photos)

Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη μαμά τους μέσα στο εμπορικό κέντρο (Photos)
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού στο πλευρό του συζύγου της, Θέμη Σοφού, έχει βρει τον «πρίγκιπα» της ζωής της, ενώ η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με τις δύο τους κορούλες, Νάγια και Μαίρη!

Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της, η παρουσιάστρια του ALPHA, μετά τις 4 το απόγευμα φροντίζει να είναι σπίτι και να αφιερώνει όλο τον χρόνο στην οικογένεια της. Έτσι, σ’ ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Σταματίνα και οι δύο κόρες της απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. Διαβάστε παρακάτω...

Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα....

Οι κορούλες της Σταματίνας έκαναν όλο το εμπορικό κέντρο να γυρίζει να τις κοιτάει, αφού και οι δύο είχαν γαντζωθεί από τα πόδια της μαμάς τους και δεν την άφηναν!



Όπως θα δείτε και μόνοι σας στις φωτογραφίες του Youweekly.gr, η Σταματίνα χαλαρή και ευδιάθετη προσπαθεί να προχωρήσει με τις κόρες της, ενώ η Νάγια την τραβάει από την μία και η Μαίρη από την άλλη...



Από τα πιο όμορφα και αληθινά στιγμιότυπα που έχουμε δει!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αδιανόητο! Η απαράδεκτη ειρωνεία του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου! Το υπονοούμενο για τον τραυματισμό του Βασάλου στο Happy Day! (Βίντεο)

«Ο Αγγελόπουλος μπήκε στο παιχνίδι διαβασμένος!» Πρώην παίκτης του Survivor «δίνει» δημοσίως τον Ντάνο! «Έχει χαρακτηριστικά που δεν έβγαλε προς τα έξω!» (Βίντεο)

Αποχώρησε η Ειρήνη Κολιδά από τις τηλεοπτικές κάμερες! Η ερώτηση που την έφερε σε αμηχανία…(Βίντεο)