\"Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor, φοβάμαι το μοντάζ!\" Γνωστός Έλληνας \"αδειάζει δημοσίως\" το ριάλιτι επιβίωσης! (Βίντεο)

\

Η συζήτηση στο Πρωινό γινόταν για το Survivor, με την πρωινή παρέα να αποθεώνει τον Ντάνο για τον θρίαμβό του στο χτεσινό αγώνισμα, και η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αν θα πήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης.


"Μου έκαναν πρόταση από τους πρώτους, και σε μένα και στην Όλγα! Δεν ξέρω αν θα πάω στο δεύτερο! Φοβάμαι πολύ το κομμάτι του μοντάζ! Πολλά πράγματα παρερμηνεύονται! Δεν θα σου πω κάτι που μου είπαν, αλλά κάποια πράγματα που βλέπει και ένας απλός τηλεθεατής!

Το φοβάμαι κατά πόσο μπορεί να κόψει και να ράψει κάποιος. Μπορείς να αλλάξεις πάρα πολύ έναν χαρακτήρα. Δεν μπορείς να προστατέψεις πάντα τον εαυτό σου, γιατί μπορεί να γίνει μια συζήτηση που να μην παιχτεί ολόκληρη!" είπε το μοντέλο, ο οποίος δεν δέχτηκε να πάρει το μέρος του Αγγελόπουλου. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιώργος Χρανιώτης: Οι πρώτες φωτογραφίες του από τον Άγιο Δομίνικο… Πώς περνάει μετά την αποχώρηση του από το Survivor!

Survivor: Το μήνυμα του Ορέστη Τσανγκ μετά την ήττα των Μαχητών από τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη μαμά τους μέσα στο εμπορικό κέντρο (Photos)