\"Έμειναν τα μπακούρια πίσω στην παραλία!\" Τα ξεκαρδιστικά σχόλια του Happy Day για το έπαθλο του Ντάνου και τα καρφιά για τον Μάριο Πρίαμο! (Βίντεο)

\

Στο Happy Day σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο Survivor, και ιδιαίτερα την κίνηση του Ντάνου να μοιραστεί το έπαθλό του με τα δύο κορίτσια!


"Ένας και μοναδικός Γιώργος Αγγελόπουλος, κέρδισε το έπαθλο και πήρε μαζί τις γυναίκες!" ξεκίνησε τον σχολιασμό η παρουσιάστρια και συνέχισε: "Γελάω με τη σκηνή που έχουν μείνει τα 4 μπακούρια πίσω στην παραλία και τσιτώνει ο ένας τον άλλο! Καλά έκανε!

Αυτός ο Μάριος, πάντα τα ανεξήγητα! Και καλά είπε ότι στρατηγικά το έκανε, αλλά συγγνώμη! Το ηθικό των άλλων είναι στα Τάρταρα! Ο Μάριος προσπαθούσε να μας πείσει την Κυριακή ότι έχει αβαντάζ στην πίστα ο Αγγελόπουλος, ενώ ήταν 1 εναντίον 4!" Διαβάστε παρακάτω...

"Όντως τις φόρτωσε στο αμάξι! όταν το λέμε εννοούμε ότι περιμένει κι άλλα πράγματα! Είναι ο Τσακ Νόρις!" σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας. "Το λογικό είναι να πάρει τις γυναίκες! Δεν θα κολυμπούσε ανάμεσα σε καρχαρίες για να πάρει τους άντρες, αλλά ανάμεσα σε ψάρια!" είπε η Ελένη Τσολάκη. Δείτε τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor – Διαρροή: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου! Δεν είναι εκείνος το «φαβορί» που αποχώρησε…. Αλλά ποιος;

«Στο πάρτι της ένωσης, έχανα τούφες από τα μαλλιά μου!» Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κώστα Κοκκινάκη! Τον ξέσκισαν στο Happy Day! «Δεν έχει αφήσει event για event!» (Βίντεο)

Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου αποκαλύπτει: Όλη η αλήθεια για τη συνάντηση με τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο! (Βίντεο)