Survivor Πανόραμα: Καλεσμένος έκπληξη στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη την Παρασκευή! Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι...(Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Καλεσμένος έκπληξη στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη την Παρασκευή! Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι...(Βίντεο)

Και ενώ το “Survivor Πανόραμα” συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των Ελλήνων τηλεθεατών ακολουθώντας τη φόρα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί το απόγευμα της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής της έναν καλεσμένο έκπληξη!


Κάθε φορά στην εκπομπή της εμφανίζονται παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παιχνίδι και έχουν αποχωρήσει ή διάσημοι που ασχολούνται και τους αρέσει το Survivor…

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη και είπε πως αυτή την Παρασκευή στο πλατό θα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε επιστρέφει σήμερα το βράδυ! (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα είπε: "Αυτή την Παρασκευή περιμένουμε τον Γιώργο Χρανιώτη, αν καταφέρει και έρθει θα σε περιμένω την επόμενη Παρασκευή", δήλωσε αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που βρισκόταν εκεί και συνέχισε:

"Αν δεν έρθει ο Χρανιώτης θα μου έρθεις εσύ Κωνσταντίνε;", είπε και ο Μπογδάνος ανταπάντησε: "Είμαι η ρεζέρβα του Χρανιώτη δηλαδή, αυτό μου λες;"! Δείτε όσα είπαν στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor – Διαρροή: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου! Δεν είναι εκείνος το «φαβορί» που αποχώρησε…. Αλλά ποιος;

«Στο πάρτι της ένωσης, έχανα τούφες από τα μαλλιά μου!» Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κώστα Κοκκινάκη! Τον ξέσκισαν στο Happy Day! «Δεν έχει αφήσει event για event!» (Βίντεο)

Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου αποκαλύπτει: Όλη η αλήθεια για τη συνάντηση με τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο! (Βίντεο)