\"Είναι άκομψο!\" Η ατάκα της Σταμάτη στον Αλεξάνδρου, που εξόργισε τη Φαίη Σκορδά on air: \"Ντροπή!\" (Βίντεο)

\
Η Σάσα Σταμάτη σχολίαζε τις λαμπερές παρουσίες στο χτεσινό πάρτυ, όταν έφτασε στην Τόνια Σωτηροπούλου, οπότε γύρισε και πέταξε το καρφί της στον παρευρισκόμενο Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.

"Εδώ είναι η Τόνια Σωτηροπούλου, Αλεξάνδρου, πώς σου φαίνεται; Θυμήθηκα κάτι από τα παλιά!" είπε, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εμφανώς αμήχανος, είπε: "Λαμπερή, πολύ όμορφη! Είναι άκομψο αυτό, γιατί βρίσκεται σε άλλη σχέση! Να σκέφτεσαι και την τωρινή σχέση! Δεν είναι ωραίο!" εξανέστη η Φαίη Σκορδά. "Ντροπή!" συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντάς. διαβάστε παρακάτω...

"Είναι ακομπλεξάριστη η Όλγα, δεν έχει τέτοια θέματα! Είσαι και εσύ παντοφλέρο; Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας!" συνέχισε απτόητη η Σάσα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Συνεννοούμαι για να «πειράζουν» τις φωτογραφίες μου!» Απίστευτη παραδοχή πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας! Τι ζητά να της κρύβουν με Photoshop! (Βίντεο)

Λιώσαμε! Παπαγιάννης-Δαλιάνη μιλούν για τον ερχομό του αγορακιού τους on camera! (Βίντεο)

«Προσπάθησαν να εκθέσουν τον Ντάνο…» Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «καρφώνει» Χανταμπάκη και Χούτο! Οι αιχμές του Παπανώτα για τον Αγγελόπουλο!