\"Είναι σαν να φέρνει καρπούζια με Ντάτσουν!\" Απερίγραπτα σχόλια Παπανώτα για τον Χανταμπάκη! Ο παίκτης του Survivor που δεν αναγνώρισε η Τσιμτσιλή! (Βίντεο)

\

Στο Happy Day σχολίασαν τις αφίξεις των πρώην παικτών του Survivor στο χτεσινό πάρτι, και η απουσία του Στέλιου Χανταμπάκη από την παρέα των υπολοίπων παικτών, οι οποίοι βρίσκονταν όλοι μαζί, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί αναλόγως.


"Είχε πάει να φέρει τα καρπούζια με το Ντάτσουν! Είχε δουλειά! Αυτόν τον βλέπεις απλά μαυρισμένο; Δεν βγαίνει το μαύρισμα! Αν έρθει και στου πει όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, θα σου κάνει εντύπωση;" πέταξε την απίστευτη ατάκα ο Δημήτρης Παανώτας, προφανώς αναφερόμενος στο έντονο μαύρισμα του Στέλιου.

"Έχει χάσει το χιούμορ του ο Στέλιος! Είναι στην τσίτα! Μπορούσε να αντιμετωπίσει την ερώτηση για την Παπαδοπούλου με χιούμορ και καλή διάθεση! Και είναι και έμπειρος σε τέτοια θέματα! Είναι σε μια άμυνα!" είπαν οι συντελεστές της εκπομπής. Δημοσιογράφους περιοδικού κάρφωσε παίκτες του Survivor, αναφέροντας ότι ορισμένοι έχουν αλλάξει τη συμπεριφορά τους. Διαβάστε παρακάτω...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, δεν αναγνώρισε καν τον Γουίλι, αναρωτώμενη αν πρόκειται για φίλο του Πάνου. Όταν της είπαν στο ακουστικό ότι πρόκειται για τον Γουίλι, είπε χαρακτηριστικά: "Έφυγε νωρίς; Δεν το έβλεπα τότε!" Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Με έχουν βγάλει σαν έγκυο, ήθελα να μαζέψω όλα τα περιοδικό!» Η ξεκαρδιστική αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια… (Βίντεο)

«Δεν κέρδισε μόνος του…»: Τα καρφιά του Τσανγκ στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τι λέει για τις νίκες του στα αγωνίσματα! (Βίντεο)

Η πιο γλυκιά νυφούλα! Η Κάτια Ζυγούλη δίνει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της on camera! «Ο Σάκης δεν έχει ιδέα…»