\"Ήταν έτοιμη να κλάψει...\" Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ελένη Χατζίδου και το χωρισμό της! Τα ξεκαρδιστικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα!

\
Στο Happy Day σχολίαζαν τις δηλώσεις των celebrities σε χτεσινή έξοδο, και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τις πιο έντονες εκ των εμφανίσεων, με έμφαση στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Χατζίδου:

"Η Κατερίνα λίγο έβγαλε τον εσωτερικό της εαυτό; Γιατί τον ανάδευσε τόσο; Και παραμαύρισε κιόλας! Τόσο κατίμαυρη! Ήταν δύο με πολύ τερακότα, η Χατζίδου και η Καινούργιου!" είπε, και η Σταματίνα έκανε μία αποκάλυψη για την πρώτη: "Στεναχωρήθηκα που είπαμε για την τερακότα της, ως γυναίκα και ως άνθρωπος, ήταν έτοιμη να κλάψει σε όλες τις δηλώσεις, την έβλεπα τόσο στεναχωημένη, προσπαθούσε να το κρύψει!" είπε η παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω...

"Με αυτό το χρώμα δεν φαίνεσαι και τόσο στεναχωρημένη! Έχει πένθιμο χρώμα, αλλά έχει σκίσιμο και άνοιγμα μέχρι τον αφαλό! Δες θλίψη!" είπε δηκτικά ο Παπανώτας."Ειπώθηκαν πράγνματα περί τρίτου προσώπου, δεν ευσταθούν όλα αυτά, γιατί αν υπήρχε αυτή η πιθανότητα, θα ήταν με άλλον αέρα, τώρα είναι ευσυγκίνητη!" είπε η Ελένη Τσολάκη, με τον δημοσιογράφο να διαφωνεί.

"Έχεις μιλήσει, έχεις πει πολλά, και έρχεσαι αντιμέτωπη με τους δημοσιογράφους, εγώ έβλεπα τα ματάκια της που ήταν σε ένταση! Αν δεν είχε δηλώσει τόσα πολλά για τον συγκεκριμένο άντρα, θα ήταν πολύ εύκολο!" ειπαν οι γυναίκες της παρέας. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



«Με έχουν βγάλει σαν έγκυο, ήθελα να μαζέψω όλα τα περιοδικό!» Η ξεκαρδιστική αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια… (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των παιδιών της! Δεν φαντάζεστε πόσο της μοιάζει ο ένας…

«Δεν κέρδισε μόνος του…»: Τα καρφιά του Τσανγκ στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τι λέει για τις νίκες του στα αγωνίσματα! (Βίντεο)