\"Προσπάθησαν να εκθέσουν τον Ντάνο...\" Η Σταματίνα Τσιμτσιλή \"καρφώνει\" Χανταμπάκη και Χούτο! Οι αιχμές του Παπανώτα για τον Αγγελόπουλο!

\
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη στο αεροδρόμιο, προκάλεσαν τα εύλογα σχόλια της παρέας του Happy Day.

"Ακριβοδίκαιος, πολύ ισορροπημένος, σωστός, ευθύς, υποστήριξε τον Ντάνο, μου άρεσε πάρα πολύ! Λίγο ταλαιπωρημένο τον είδα! Πολύ μαύρο κύκλο, πρησμένο μάτι! Δεν του έχει μείνει πικρία ή το ανικανοποίητο, άλλοι παίκτες προσπάθησαν να εκθέσουν τους δημοφιλείς παίκτες. Και ο Χούτος και ο Χανταμπάκης συγκεκριμένα για παράδειγμα, επειδή ίσως θεώρησαν ότι έφυγαν άδικα, προσπάθησαν να πουν ότι ο Ντάνος δεν είναι αυτό που φαίνεται στον κόσμο" είπε η παρουσιάστρια, "καρφώνοντας" τους παίκτες των Διασήμων. Διαβάστε παρακάτω...

"Είναι δομημένη προσωπικότητα, μορφωμένο παιδί!" συμπλήρωσε ο Παπανώτας. "Εγώ νομίζω ότι τον Ντάνο ένας πνευματικός θα μπορούσε να τον συμβουλεύσει σωστά, υπάρχουν άνθρωποι θρησκευόμενοι και θρησκόληπτοι. Άλλο Ελένη Λουκά άλλο ένας άνθρωπος θρησκευόμενος. Μπορεί να γίνει γραφικό στο τέλος!" συνέχισε, διαφωνώντας με τις συνεχείς προσευχές του Γιώργου Αγγελόπουλου. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σίσσυ Φειδά: Δείτε για πρώτη φορά το πραγματικό της κορμί με μαγιό, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας! Η ώρα της αλήθειας…


Φωτογραφία ντοκουμέντο! Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Survivor! Το πρόδωσε άνθρωπος από την παραγωγή…

«Δεν κέρδισε μόνος του…»: Τα καρφιά του Τσανγκ στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τι λέει για τις νίκες του στα αγωνίσματα! (Βίντεο)