Αστρονομικό συμβόλαιο για τον Ντάνο! Δεν θα πιστέψετε το ποσό που του προσφέρουν για να κάνει μια διαφήμιση! Τα καρφιά για τον παίκτη στο Happy Day! (βίντεο)

Αστρονομικό συμβόλαιο για τον Ντάνο! Δεν θα πιστέψετε το ποσό που του προσφέρουν για να κάνει μια διαφήμιση! Τα καρφιά για τον παίκτη στο Happy Day! (βίντεο)
Στο Happy Day βρέθηκε καλεσμένος σήμερα το πρωί ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης. Στην εκπομπή μίλησαν για δημοσίευμα του "Λοιπόν" που αποκαλύπτει το αστρονομικό συμβόλαιο που θα προταθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο, αμέσως μετά την έξοδό του από το Survivor, από εταιρεία τροφίμων.

"Πρόκειται για συμβόλαιο 600.000 ευρώ από γνωστή εταιρεία τροφίμων, η οποία ζητά από τον Ντάνο να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της! Μιλάμε για μεγάλη πολυεθνική, που έχει έτοιμο το μπάτζετ και την καμπάνια, και μαθαίνω ότι και ο Σκάι ψάχνει εκπομπή για τον Αγγελόπουλο" είπε η Σταματίνα. Ο μάνατζερ ράγκμπι ανέφερε ότι είναι λογικό από τη στιγμή που αποτελούν "πρότυπο" για τα παιδιά, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αντιδρά έντονα στο άκουσμα της λέξης "πρότυπο", ζητώντας από τον παίκτη να του εξηγήσει από πού κι ως πού αποτελούν πρότυπα. "Δεν υπάρχει αθλητικό κομμάτι, είναι παιχνίδια! Με τον Τσανγκ με τι ταυτίστηκαν και πηγαίνει και δίνει διαλέξεις;" συμπλήρωσε και η Ελένη Τσολάκη. διαβάστε παρακάτω...

"Είναι ένας παίκτης που δρομολογημένα λειτουργούσε κάπως έτσι, και έχει όλα τα χαρακτηριστικά του νικητή ριάλιτι. Από την αρχή φαινόταν ότι έχει αυτή την τάση να ξεχωρίσει, και είναι ένας από τους λόγους που τον ψηφίσαμε να αποχωρήσει!" έριξε το καρφί του ο Πάνος Αργιανίδης. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλα τα λεφτά! Το απίστευτο βλέμμα του Κοργιαλά σε ρεπόρτερ! Η ερώτησή της που τον άφησε κάγκελο! (βίντεο)

Παντρεύτηκε η κόρη του Swarovski: Δείτε το υπέρλαμπρο νυφικό με τα 500.000 κρύσταλλα και το υπέρογκο ποσό που στοίχισε

«Θα είμαι στον Σκάι!» Ανακοίνωσε ότι ξεκινάει εκπομπή από τον Οκτώβριο στο κανάλι του Φαλήρου on camera! (βίντεο)