Δεν έχει προηγούμενο! Ποδοπατήθηκαν στην Πτολεμαϊδα για selfie με την Κολιδά! Η αποκάλυψη του Αργιανίδη και τα καρφιά του Παπανώτα! (Βίντεο)

Δεν έχει προηγούμενο! Ποδοπατήθηκαν στην Πτολεμαϊδα για selfie με την Κολιδά! Η αποκάλυψη του Αργιανίδη και τα καρφιά του Παπανώτα! (Βίντεο)
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην Πτολεμαϊδα! Η πρώην παίκτρια των Μαχητών Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού καταστηματος καλλυντικών, και οι ουρές που σχηματίστηκαν από φανς της, για μία φωτογραφία μαζί της, ήταν τεράστιες! Ο κόσμος λίγο έλειψε να ποδοπατηθεί για να εξασφαλίσει ένα φωτογραφικό καρέ με την παίκτρια του Survivor!

Το σκηνικό αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το Happy Day. Ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυχψε ότι και ο ίδιος έχει ζήσει αντίστοιχα σκηνικά, αλλά τα πράγματα στην επαρχία είναι τελείως διαφορετικά. Όταν ερωτήθηκε για τα ποσά που παίζουν για αυτές τις παρουσίες τους, αρκέστηκε να πει ότι εξαρτάται από το προφίλ που έχεις πασάρει. "Ένας καλός παίκτης θα πάρει περισσότερα!" είπε, και ο Δημήτρης Παπανώτας "κάρφωσε" ότι μετά τα δίνουν σε ιδρύματα προφανώς. "Επειδή βλέπω μια σπουδή να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο!" κατέληξε ο δημοσιογράφος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω δει τον Αγγελόπουλο να…» Απίστευτα καρφιά του μάνατζερ ράγκμπι σε Ντάνο και παραγωγή! Εξερράγη η Καινούργιου: «Είναι ύπουλο αυτό που κάνει!» (βίντεο)

«Είναι όλο στημένο!» Άγριο ξέσπασμα για τη Βαλαβάνη στο «Φτιάξε καφέ»: «Δεν έχει κανείς αμφιβολία!»(βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα στα μαγαζιά ολομόναχη η παρουσιάστρια! H εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις (Photos)