Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Η τακτική του παρουσιαστή στις δημόσιες εμφανίσεις του και το πώς \"αποφεύγει\" την πρώην γυναίκα του! Όλο το παρασκήνιο! (βίντεο)

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Η τακτική του παρουσιαστή στις δημόσιες εμφανίσεις του και το πώς \
Ο Γιώργος Λιάγκας παρευρέθη στο προχτεσινό πάρτυ γνωστού περιοδικού. Όπως αποκάλυψε το "Φτιάξε καφέ", έφτασε με τον κολλητό του φίλο Λάκη, χωρίς να θέλει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, αποφεύγοντας τις κάμερες.

Η επιλογή του να παραστεί είχε να κάνει άμεσα με το ότι η Φαίη Σκορδά δεν ευπήρχε καμία περίπτωση να βρίσκεται εκεί, καθώς βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι για τις ανάγκες της εκπομπής της. Ο Γιώργος Λιάγκας αποφεύγει να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε εκδήλωση που ξέρει ότι θα βρίσκεται και η πρώην σύζυγός του, για να την προστατεύσει, καθώς οι φωτογράφοι καραδοκούν για ένα κοινό πλάνο τους. Για αυτό τον λόγο και δεν παρέστη στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Ant1. διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή αναφέρθηκε και η τελευταία κοινή τους εμφάνιση στη βάφτιση της κόρης του Στέφανου Κωνσταντινίδη. "Ενώ ξέραμε όλοι ότι είχαν χωρίσει, οι ίδιοι δεν το είχαν παραδεχτεί δημόσια, και λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε ότι χώρισαν!" είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτό δεν το περιμέναμε! Ποιος από τους φιναλίστ του Survivor «σαρώνει» στο Ιnstagram και ποιος έχει μόλις 145 followers; (βίντεο)

Δεν έχει προηγούμενο! Ποδοπατήθηκαν στην Πτολεμαϊδα για selfie με την Κολιδά! Η αποκάλυψη του Αργιανίδη και τα καρφιά του Παπανώτα! (Βίντεο)

«Έχω δει τον Αγγελόπουλο να…» Απίστευτα καρφιά του μάνατζερ ράγκμπι σε Ντάνο και παραγωγή! Εξερράγη η Καινούργιου: «Είναι ύπουλο αυτό που κάνει!» (βίντεο)