\"Οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν είναι οι...\" Ο μάνατζερ ράγκμπι προβλέπει τις εξελίξεις στο Survivor! (βίντεο)

\
Στο Happy Day σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor, καθώς και την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ από το ριάλιτι επιβίωσης.

"Γλυκύτατη η Σάρα και στον αποχαιρετισμό της! Είναι θέμα χρόνου πλέον! Η αποχώρηση βασίστηκε στα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας!! Τον Σπαλιάρα δεν τον θεωρούν ομάδα τους!" είπε η παρουσιάστρια. "Για μένα το Survivor τελείωσε εδώ!" είπε απογοητευμένος ο Κώστας Φραγκολιάς. "Ήταν μη αναμενόμενο που μια γυναίκα ψήφισε μία άλλη!" σχολίασε η Ελένη Τσολάκη. διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος Αργιανίδης δεν παρέλειψε να κάνει τις προβλέψεις του για τη συνέχεια, λέγοντας: "Η Ευρυδίκη και ο Γιάννης είναι οι δύο επόμενοι! Στους 4 θα είναι οι 4 άντρες, Βασάλος, Μάριος, Ντάνος και Μάριος, και μετά θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος λένε, εύχομαι όχι!"Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Η τακτική του παρουσιαστή στις δημόσιες εμφανίσεις του και το πώς «αποφεύγει» την πρώην γυναίκα του! Όλο το παρασκήνιο! (βίντεο)

Αυτό δεν το περιμέναμε! Ποιος από τους φιναλίστ του Survivor «σαρώνει» στο Ιnstagram και ποιος έχει μόλις 145 followers; (βίντεο)

Δεν έχει προηγούμενο! Ποδοπατήθηκαν στην Πτολεμαϊδα για selfie με την Κολιδά! Η αποκάλυψη του Αργιανίδη και τα καρφιά του Παπανώτα! (Βίντεο)