Κλάψαμε! Ο Τρύφωνας Σαμαράς μπαίνει στο... φέρετρο του Κόμη Δράκουλα! Η αδυναμία του στον Ντάνο! (βίντεο)

Κλάψαμε! Ο Τρύφωνας Σαμαράς μπαίνει στο... φέρετρο του Κόμη Δράκουλα! Η αδυναμία του στον Ντάνο! (βίντεο)
Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

O γνωστός κομμωτής μίλησε για τις περιπέτειες που έζησε στην Τρανσυλβανί ακαι τηνε κπομπή του Νίκου Κοκλώνη, όπου επισκέφτηκε τον πύργο του Κόμη Δράκουλα, και μπήκε μέχρι και... στο φέρετρό του! Το σχετικό απόσπασμα είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό και θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια! Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:



"Για σένα σηκώθηκα, θέλω να πέσω να ξανακοιμηθώ!" είπε ο κομμωτής, και συνέχισε αποκαλύπτοντας για το ταξίδι της. "Εντάξει, δεν ξύπνησα και 10 χρόνια νεώτερος επειδή κοιμήθηκα στο φέρετρο! Πολύ κρύο είχε, πρέπει να σου πω. Τουρτούριζα, δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, φορούσαμε ισοθερμικά! Ταράχτηκα λίγο με το φέρετρο, ειδικά όταν ξάπλωσα και πήγαν να μυ βάλουν το καπάκι. Φοβόμουν, λέω μην έρθει τίποτα!

Εγώ στο Survivor θα ήμουνα με τη Λάουρα, θα έκανε μια κοτσίδα αυτή, μια κοτσίδα εγώ! Αγαπώ τον Γιάννη Σπαλιάρα που είναι φίλος μου χρόνια και είναι πολύ καλό παιδί! Η καθημερινότητα και οι συνθήκες εκεί μπορεί να σε αλλάξουνε, όπως έχουμε δει και τον Ντάνο να αλλάζει! Μου αρέσει αρκετά ο Ντάνος, είναι η αδυναμία μου, σίγουρα θα τον έβαζασ το ημερολόγιό μου!" κατέληξε ο κομμωτής. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν είναι οι…» Ο μάνατζερ ράγκμπι προβλέπει τις εξελίξεις στο Survivor! (βίντεο)

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Η τακτική του παρουσιαστή στις δημόσιες εμφανίσεις του και το πώς «αποφεύγει» την πρώην γυναίκα του! Όλο το παρασκήνιο! (βίντεο)

Αυτό δεν το περιμέναμε! Ποιος από τους φιναλίστ του Survivor «σαρώνει» στο Ιnstagram και ποιος έχει μόλις 145 followers; (βίντεο)