Η πρώτη φωτογράφηση του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την εγχείρηση καρδιάς και το σημάδι που του άφησε η επέμβαση... (Photo)

Η πρώτη φωτογράφηση του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την εγχείρηση καρδιάς και το σημάδι που του άφησε η επέμβαση... (Photo)
Πριν λίγες εβδομάδες έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Η εγχείρηση ήταν αναγκαία και αρκετά καθοριστική για τη ζωή του γνωστού σχεδιαστή και επιχειρηματία. διαβάστε παρακάτω...

«Έγινε τεράστιο ξεκαθάρισμα, γιατί μιλάμε για κάτι σοβαρό. Υπήρξαν φίλοι που τους ζήτησα αίμα και δεν έτρεξαν να δώσουν αίμα. Και ένας ταξιτζής που με πήγε κάπου, πήγε την επόμενη μέρα και έδωσε»

Ο Βασίλειος Κώστετσος πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση για το Down Town, όπου ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: «Έχω μια νέα καρδιά». Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και μάλιστα φρόντισε να δείξει και το σημάδι από την επέμβαση.

«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς», ξεκινάει η συνέντευξή του, ενώ μιλάει ακόμα για τους φίλους που εξαφανίστηκαν, το bullying, αλλά και τη ζωή του από εδώ και πέρα, μετά την σοβαρή εγχείρηση.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ενεπλάκη σε τροχαίο! Η ανακοίνωσή του στα social media!

Survivor Πανόραμα: Οι πρώτες δηλώσεις της Σάρας Εσκενάζυ μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης! (Βίντεο)

Είναι έγκυος η Δέσποινα Ολυμπίου; Φωτογραφία ντοκουμέντο που πρόδωσε το «μυστικό» της…