\"Μήπως θα λείπει ο δικός της το Σαββατοκύριακο;\" Απίστευτα σχόλια στο Happy Day για το απρόοπτο της Εύας Αντωνοπούλου! (Βίντεο)

\

Στο Happy Day δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν το απρόοπτο που συνέβη στην Εύα Αντωνοπούλου στην αποφώνησή της στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι της Παρασκευής.


Τα σχόλια ήταν πραγματικά απολαυστικά, και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

"Καημένη! Εγώ νόμιζα ότι την έπιασε σπαστικό γέλιο! Είναι κλαυσίγελως, είναι ότι πάω να το σώσω, αλλά σώζεται και δεν σώζεται! Μήπως σκέφτεται ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα λείπει ο δικός της, και για αυτό είναι λυπημένη; Τύπου περάστε εσείς καλά, εγώ χάλια, θα είμαι μόνη μου;" είπαν, και η Σταματίνα μοιράστηκε ένα δικό της απρόοπτο περιστατικό. Διαβάστε παρακάτω...

"Εμένα μου έχει τύχει να λέω δελτίο στο ραδιόφωνο, μασάω ένα σάντουιτς, δεν εκτιμώ τον χρόνο σωστά, βγαίνω αέρα και κόντεψα να πνιγώ!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Μας έδωσαν ένα μήνα ζωής, στις δύο εβδομάδες έφυγε…» Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ειρήνης Κολιδά! Εξομολόγηση ψυχής για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες στο Survivor! (Βίντεο)

Ο Βασίλης Καλλίδης απαντά αν έπιασε όντως τη μύτη του μπροστά στους Μαχητές λόγω της μυρωδιάς; Όλο το παρασκήνιο από τη συμμετοχή του στο Survivor! (Βίντεο)

Ο Ντάνος ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας! Η αποκάλυψη στο «Φτιάξε καφέ»…(Βίντεο)