Ντίνος Καρύδης: Η ανάρτηση τον καρκίνο που προκάλεσε αντιδράσεις! Γιατί; Γιατί δεν ίσχυε... Γιατί το έκανε;

Ντίνος Καρύδης: Η ανάρτηση τον καρκίνο που προκάλεσε αντιδράσεις! Γιατί; Γιατί δεν ίσχυε... Γιατί το έκανε;
Ο Ντίνος Καρύδης το πρωί μέσα από την σελίδα του έκανε μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση και θα μπει στο χειρουργείο.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είχε γράψει στο προφίλ του: "Αγαπημένοι φίλοι και φίλες.Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτη τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας,
.Μπορεί και για πάντα,Την αγάπη μου σε όλους ακόμη καί σ'αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν.Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα'χω fb να επικοινωνουμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!". Ο κόσμος όπως καταλαβαίνετε ανησύχησε και κοινοποιήθηκε στέλνοντας του ευχές. Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο, πίσω από αυτή την ανάρτηση κρυβόταν ένα ψέμα. Δηλαδή ο ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του και όλο αυτο το δικαιολόγησε γράφοντας: "Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν γιά άλλον συνάνθρωπο που του εύχομαι τάχιστη ίαση!!! Όμως τόση αγάπη που εισέπραξα από τόσους πολλούς δεν την περίμενα...Εύχομαι να την αποδείξετε αγαπημένοι μου τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία ''ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ...ΕΤΩΝ 80'' στο θέατρο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ <3 ."

Δεν ξέρουμε αν αυτό ήταν διαφημιστικό τρικ για την παράσταση του, αν ήταν τότε πολύ άσχημο για εκείνον. Σε κάθε περίπτωση εμείς χαιρόμαστε που είναι όλα καλά με την υγεία του!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι; Η αινιγματική απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! (Βίντεο)

Οι απορίες της Ελένης Μενεγάκη για Βαλαβάνη, Σπαλιάρα και Ντάνο! Η επίθεση που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη! (Βίντεο)

«Βασανίζομαι, υποφέρω!» Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε το χειρουργείο που ετοιμάζεται να κάνει! Οι πόνοι που αντιμετωπίζει εδώ και πέντε χρόνια! (Βίντεο)