Χαμός στο Happy Day! Η έκρηξη του Παπανώτα on air για τα \"κακά\" ελληνικά του Aναστάσιου Ράμμου! (Βίντεο)

Χαμός στο Happy Day! Η έκρηξη του Παπανώτα on air για τα \

Ο Αναστάσιος Ράμμος αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς τραγουδιστές της νεολαίας σήμερα. Ο ίδιος μίλησε στο Happy Day και δεν έκρυψε την κακή του σχέση με τα... ελληνικά.


"Είμαι κουκλάκι, είναι λογικό να είμαι ερωτεύσιμος. Δεν μου έχει τύχει κάτι ακραίο, η ζήλια είναι πολύ υγιές... Υγιής! Γιατί είμαι και σκράπας, δεν ξέρω! Μπαίνω στο Google για να γράψω τα κομμάτια μου, δεν σου κάνω πλάκα, πού μπαίνουν οι τόνοι και πώς γράφονται. Πήγαινα για καφέ, για βόλτα, σε άλλα σχολεία..." είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή προκάλεσαν έντονα σχόλια της πρωινής παρέας, και ειδικότερα την έκρηξη του Δημήτρη Παπανώτα. Διαβάστε παρακάτω...

"Στο σχολείο τι έκανε, μπάλα έπαιζε; Κι αυτός πρότυπο; Έχουμε φτάσει, βγαίνουμε λέμε είμαι άθεος, δεν ξέρω να μιλήσω τη γλώσσα μου, η νέα μόδα! Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος, θα ρωτούσα, στο σχολείο πώς ακριβώς περνούσατε τις τάξεις; Εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούμε να δηλώνουμε ευθαρσώς ότι δεν ξέρουμε ελληνικά! Πραγματικά, από βούρλα γονείς, συνεχίζονται βούρλα παιδιά, η μαγκιά δεν ξέρω πειράζει; Ναι παιδιά, πειράζει! Ναι, μέχρι την Γ' Γυμνασίου οφείλεις να ξέρεις πέντε ελληνικά! Εκτός από το να πηγαίνει στο μεροκάματο, να πάρει και μια εφημερίδα να διαβάσει! Δεν δικαιολογείται ένας νέος άνθρωπος να είναι σε αυτή την κατάσταση!" είπε ο δημοσιογράφος.

"Τουλάχιστον ξέρει την αδυναμία του και την παραδέχεται, από κάποιους άλλους που το παίζουν σοβαροφανείς!" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η φίλη του Ευαγγελία Τσιορλίδα υποστήριξε ότι δουλεύει στα αλουμίνια και είναι πολύ καλό παιδί. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweeky.gr:

«Δεν μου λέει τίποτα η συγγνώμη της!» Άγριο κράξιμο στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο «Φτιάξε καφέ»! Η ψηφοφορία που την αναδεικνύει 2η πιο μισητή παίκτρια ριάλιτι! (Βίντεο)

«Δεν βλέπω το YFSF!» Πρώην παίκτης «καρφώνει» το show: «Σε μας είχε πετύχει, γιατί…» (Βίντεο)

«To Survivor του χρόνου θα είναι ροκφόρ…» Πασίγνωστος ηθοποιός κατακεραυνώνει το ριάλιτι επιβίωσης! (Βίντεο)
TAGS