Mad Video Music Awards: Η αποκάλυψη Κοκκινάκη - Νάργες για την αποχώρηση της Βαλαβάνη: \"Μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο και μας είπε...\" (Βίντεο)

Mad Video Music Awards: Η αποκάλυψη Κοκκινάκη - Νάργες για την αποχώρηση της Βαλαβάνη: \
Στα Mad Video Music Awards βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης και η Λάουρα Νάργες και φυσικά το Youweekly.gr ήταν εκεί για να εξασφαλίσει κάποιες δηλώσεις τους....

Φυσικά και οι δύο αναφέρθηκαν στην αποχώρηση της φίλης του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Μάλιστα, η Λάουρα αποκάλυψε πως μίλησαν ήδη στο τηλέφωνο και εκείνη και ο Κώστας. Διαβάστε παρακάτω...

"Μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο μαζί της! Και εγώ και ο Κώστας... Είναι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει σπίτι της, ήταν πολύ ήρεμη στο τηλέφωνο. Εμείς περιμένουμε πως και πως να γυρίσει να την δούμε", είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες στην κάμερα του Youweekly.gr και συνέχισε... "Περιμένουμε να έρθει για να κάνουμε μία ομαδική συνάντηση όλοι μαζί!" - Δείτε όλα όσα είπαν στην κάμερα του Youweekly.gr στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βρέθηκε νεκρή η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη!

«Ήμασταν στο καλύβι ημιλιπόθυμοι…» Η Σάρα Εσκενάζυ σοκάρει περιγράφοντας τις δυσκολίες στο Survivor: «Με κοίταξα στον καθρέπτη και είπα αποκλείεται…» (Βίντεο)

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και βάζει κάτω 20αρες…