Συγκλονιστικό! Η τελευταία συνέντευξη της Νανάς Καραγιάννη! Τι έλεγε η ίδια για την ασθένειά της; (Βίντεο)

Συγκλονιστικό! Η τελευταία συνέντευξη της Νανάς Καραγιάννη! Τι έλεγε η ίδια για την ασθένειά της; (Βίντεο)

Στο "Φτιάξε καφέ" προέβαλαν την τελευταία συνέντευξη της Νανάς Καραγιάννη, η οποία είχε παρευρεθεί σε μία από τις πρώτες της εκπομπές.


Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή ιδιαίτερα ευδιάθετη, και είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της, χαριτολογώντας μάλιστα με όσους την πιέζουν να τρώει.

"Μου κάνει εντύπωση που μέσα σε αυτή την εποχή, που όλοι έχουν τόσα προβλήματα, να ενδιαφέρονται όλοι για το αν και τι τρώω!" είχε πει χαρακτηριστικά, με τη μία ατάκα να διαδέχτεαι την άλλη, και τίποτα να μην προϊδεάζει, για την τραγική κατάληξη που θα ακολουθούσε λίγους μήνες αργότερα. Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Mad Video Music Awards: Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Λάμπρο Χούτο! Ποια η γυναίκα που… είναι στο πλευρό του; (Βίντεο)

Mad Video Music Awards: Η αποκάλυψη Κοκκινάκη – Νάργες για την αποχώρηση της Βαλαβάνη: «Μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο και μας είπε…» (Βίντεο)

Mad Video Music Awards: Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο τους! (Βίντεο)