Η συγκίνηση της Ντίνας Νικολάου on air για τη Νανά Καραγιάννη και η αποκάλυψη για εκείνη: \"Δεν ήταν καλύτερα!\" (Βίντεο)

Η συγκίνηση της Ντίνας Νικολάου on air για τη Νανά Καραγιάννη και η αποκάλυψη για εκείνη: \

Στο "Φτιάξε καφέ" μίλησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, χωρίς να μπορέσει αν κρύψει το πόσο συγκλονισμένη ένιωθε.


"Νομίζω ότι υπήρξαν άνθρωποι που της στάθηκαν πιο πολύ από μένα. Νιώθω θυμό, γιατί έφυγε τόσο νέα, και στενοχώρια. Ήταν από τα πιο ευφυή πλάσματα που γνώρισα στη ζωή μου. Κάναμε παρέα, ήξερε πολύ καλά την κόρη μου, γενικότερα ήταν κοντά μου πολύ. Έκανα τουλάχιστον μισό λεπτό να το συνειδητοποιήσω όταν μου το είπαν.

Δεν ήταν καλύτερα. Είχε δημιουργήσει μια ασπίδα με το χιούμορ, αλλά εγώ ήμουν ωμή μαζί της, και για αυτό είχαμε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν την είχα δει καλά. Ήταν αεικίνητη, αλλά ήταν όλο πλασματικό, δεν ήταν η πραγματική εικόνα!" είπε η δημοσιογράφος. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ντίνα Νικολάου επίσης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και συγκινήθηκε στον αέρα, μιλώντας για εκείνη και τα μαθήματα μαγειρικής στα οποία η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συμμετείχε. Ανέφερε επίσης ότι ένιωθε μόνη μετά το χωρισμό από τον δεύτερο άντρα της. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Mad Video Music Awards: Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Λάμπρο Χούτο! Ποια η γυναίκα που… είναι στο πλευρό του; (Βίντεο)

Mad Video Music Awards: Η αποκάλυψη Κοκκινάκη – Νάργες για την αποχώρηση της Βαλαβάνη: «Μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο και μας είπε…» (Βίντεο)

Mad Video Music Awards: Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο τους! (Βίντεο)