Συγκλονίζει η γειτόνισσα της Νανάς Καραγιάννη! Οι δραματικές τελευταίες ημέρες της αδικοχαμένης παρουσιάστριας...(Βίντεο)

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της Νανάς Καραγιάννη! Οι δραματικές τελευταίες ημέρες της αδικοχαμένης παρουσιάστριας...(Βίντεο)

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου συνδέθηκαν με το σπίτι της Νανάς Καραγιάννη. Η γειτόνισσά της, κυρία Γιάννα, μοιράστηκε με την εκπομπή τις τελευταίες ημέρες της ηθοποιού.


"Πώς να ήτανε; Η κοπέλα είχε νοσηλευτεί πριν δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο, το έμαθα αφότου γύρισε, πριν 4-5 μέρες, που ήταν καλά και έβγαινε έξω. Έκανε τα ψώνια της, γύρναγε και συναντιόμασταν στην πόρτα. Της είπα ότι ανησυχώ, μου είπε ότι είχα πάει στο νοσοκομείο, αλλά ώρα είμαι εντάξει. Πέρασαν οι μέρες, δεν την έβλεπα τακτικά, λέω κάτι γίνεται.

Τη ρωτάω θα μείνεις εδώ, θα πήγαινε στη μαμά της στην Κέρκυρα για πάντα, αλλά τελικά μου είπε ότι θα μείνει εδώ, μάλλον δεν πήγαινε καλά η υγεία της! Φέτος ήταν πιο σοβαρά από πέρυσι, τι να πω...Διαβάστε παρακάτω...

Και ξαφνικά, κατά τις 11:30 βγήκα για μια δουλειά, επιστρέψω μετά από δύο ώρες, με παίρνουν, έτρεξα πάνω, πράγματι έμαθα ότι είχε τελειώσει το κορίτσι. Ήταν ένα εξαιρετικό κορίτσι, δεν άξιζε να πεθάνει με αυτό τον τρόπο!" είπε, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Πρώτη φορά το ακούω!» Η απίστευτη αντίδραση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στις φήμες για μετακίνηση του «Πάμε πακέτο»! (Βίντεο)

Η συγκίνηση της Ντίνας Νικολάου on air για τη Νανά Καραγιάννη και η αποκάλυψη για εκείνη: «Δεν ήταν καλύτερα!» (Βίντεο)

Spoiler Alert! Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor την Κυριακή; Αρνείται να χαιρετίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο… (Βίντεο)