\"Αν δεν είχε έρθει στο νοσοκομείο το 2012, θα πέθαινε!\" Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον θεράποντα ιατρό της Νανάς Καραγιάννη! (Βίντεο)

\

Στο Happy Day μίλησαν για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη. Στην εκπομπή μίλησε ο κ. Αδαμίδης, διευθυντής του Παθολογικού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, και μίλησε για την περίπτωσή της.


"To 2012 το είχαμε ξεπεράσει προσωρινά. Σε μας είχε έρθει στο πάρα πέντε, θα πέθαινε δηλαδή αν δεν είχε μπει εκείνη τη στιγμή στο νοσοκομείο, την είχε φέρει η κυρία Στεφανίδου. Τη βγάλαμε με δυσκολία και στο τηλεοπτικό πάνελ που είμαστε και της πρότεινα να νοσηλευθεί σε μας.

Το δέχτηκε, μπήκε, είδαμε μια συνθήκη άκρως επικίνδυνη, με ανεπάρκειες των ζωτικών της οργάνων, καταφέραμε να συνεννοηθούμε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και όταν βάζαμε τους ορούς ζητούσε ζυγαριά για να δει αν πήρε λίγο παραπάνω βάρος. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι μια βαριά ψυχιατρική διαταραχή, που δεν επιτρέπει να διαβάζει ο ασθενής την εικόνα του στον καθρέφτη. Εγώ τη συζήτησα πολλές φορές. Προσπάθησα να τη βοηθήσω, είχε κάνει κάποια βήματα. Μετά όμως τα έκοψε τα ραντεβού της, μου έστελνε μηνύματα με ευγνώμονα πάντα στάση, αλλά μέχρι εκεί!" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αδαμίδης. Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Πρώτη φορά το ακούω!» Η απίστευτη αντίδραση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στις φήμες για μετακίνηση του «Πάμε πακέτο»! (Βίντεο)

Η συγκίνηση της Ντίνας Νικολάου on air για τη Νανά Καραγιάννη και η αποκάλυψη για εκείνη: «Δεν ήταν καλύτερα!» (Βίντεο)

Spoiler Alert! Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor την Κυριακή; Αρνείται να χαιρετίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο… (Βίντεο)