Η αντίδραση της Ελένης Χατζίδου μετά την έξοδο του Άρη Σοϊλέδη με καυτή μελαχρινή! Η ανάρτηση που προκάλεσε εντυπώσεις...

Η αντίδραση της Ελένης Χατζίδου μετά την έξοδο του Άρη Σοϊλέδη με καυτή μελαχρινή! Η ανάρτηση που προκάλεσε εντυπώσεις...

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ελένη Χατζίδου βαδίζουν πλέον σε χωριστά μονοπάτια!


Το ζευγάρι χώρισε πριν κάποιες μέρες και το γεγονός αυτό «προδόθηκε» όταν και οι δύο έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media, αλλά και όταν ο Άρης αποκάλυψε πως έχουν χωρίσει εδώ και 15 μέρες και ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ο ποδοσφαιριστής το βράδυ του Σαββάτου διασκέδαζε με φίλους του, ενώ στην παρέα ήταν και η Βαλέρια Χοψονίδου, με την οποία ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε αγκαλιά και οι φήμες "οργίασαν"! Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνη την ημέρα στο ίδιο μαγαζί με τον ποδοσφαιριστή βρισκόταν και η Ελένη Χατζίδου, κι όταν η Βαλέρια την είδε έσπευσε να την χαιρετίσει καθώς διατηρούν φιλικές σχέσεις, γεγονός που το αποδεικνύει και μια φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Με αυτό τον τόπο η Ελένη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσα ξεκίνησαν να… γράφονται κι έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία με την Βαλέρια Χοψονίδου στην παραλία και έγραψε «Εδώ με την κούκλα φίλη μου». Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Πρώτη φορά το ακούω!» Η απίστευτη αντίδραση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στις φήμες για μετακίνηση του «Πάμε πακέτο»! (Βίντεο)

Η συγκίνηση της Ντίνας Νικολάου on air για τη Νανά Καραγιάννη και η αποκάλυψη για εκείνη: «Δεν ήταν καλύτερα!» (Βίντεο)

Spoiler Alert! Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor την Κυριακή; Αρνείται να χαιρετίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο… (Βίντεο)