\"Μας έριξαν πόρτα!\" Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου οn air! Το event με Λάουρα-Κοκκινάκη και το κουίζ Survivor σε παιδάκια! (βίντεο)

\
Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με κάτι που συνέβη χτες, και το εξομολογήθηκε στον αέρα:

"'Εγινε ένα event εμπορικό, μας έιπαν ότι θα είναι η Λάουρα και ο Κοκκινάκης, και ότι θα μας μιλήσουν, στείλαμε την κάμερά μας, δεν μας μίλησαν, αλλά το περίεργο δεν ήταν αυτό. Το να σε καλούν και να τρως πόρτα είναι φανταστικό!" είπε η παρουσιάστρια. διαβάστε παρακάτω...

"Το κατάπιαμε αυτό! Είχαν από κάτω παιδάκια 14-15 ετών, και έπαιζαν ένα παιχνίδι, κουίζ γνώσεων Survivor! Είναι γελοίο αυτό το πράγμα, για να κερδίσει κάτι το παιδί, αυτό λίγο ξεπερνά τα όρια! Είναι αγένεια και προσβλητικό να σε καλούν και να μη μιλάς, σε λίγο θα πηγαίνουν και σε εγκαίνια ψαροταβέρνας" είπαν Ανθή, Τζωρτζέλα και Μαρίνος, ενώ η παρουσιάστρια κατέληξε ότι όλα τα παιδικά πάρτι έχουν concept Survivor πλέον. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μας έβαζε βενζίνη στο τζετ σκι!» Γνωστός τραγουδιστής μιλά για τη γνωριμία του με τον Ντάνο! (Βίντεο)

Άλλος ένας ισχυρός χωρισμός στην showbiz! Το πιο ακριβό διαζύγιο…είναι γεγονός!

Συγκλονίζει η κολλητή της Νανάς Καραγιάννη: «Ήθελε να πάρει τα φάρμακά της & δε μπορούσε να τα αγοράσει!» (Βίντεο)