Επεισοδιακό περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη στο λιμάνι της Ραφήνας! Έξαλλη συνεπιβάτιδα της άρχισε να φωνάζει (Βίντεο)

Επεισοδιακό περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη στο λιμάνι της Ραφήνας! Έξαλλη συνεπιβάτιδα της άρχισε να φωνάζει (Βίντεο)
Πανδαιμόνιο δημιουργήθηκε στο λιμάνι με την παρουσία της Ελένης Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο λιμάνι για να ταξιδέψει με τον αδερφό της, ξεκινώντας της καλοκαιρινές της διακοπές, και σημειώθηκε επεισόδιο με συνεπιβάτιδά της. διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Αποκαλυπτικών" η Ελένη Μενεγάκη προσπέρασε με το αυτοκίνητο της τους ανθρώπους που περίμεναν επί ώρα να επιβιβαστούν στο πλοίο κάτω από τους 40 βαθμούς καύσωνα, πάρκαρε το τζιπ της μπροστά μπροστά ώστε να βγει και πρώτη και μπήκε μέσα στο καράβι κυρία.

Συνεπιβάτιδά της που περίμενε επί ώρα στον ήλιο άρχισε να φωνάζει "Κοντεύουμε να πεθάνουμε εδώ από την ζέστη, άντε έλεος με την Μενεγάκη!"

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω βίντεο:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Η Σπυροπούλου ήταν επιθετική πίσω από τις κάμερες! Θα χαρώ να μην την δω στον αέρα φέτος!» Πρώην συνεργάτης της κατακεραυνώνει την παρουσιάστρια (Βίντεο)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους! Πότε ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Νέο μέλος στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη! Η δημόσια ανακοίνωση της παρουσιάστρια μέσα από μια φωτογραφία