Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - Διαρροη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ασυλία και αυτός ο παίκτης...αποχωρεί!

Survivor - Διαρροη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ασυλία και αυτός ο παίκτης...αποχωρεί!
News 02.07.2017 20:30
Κυριακή σήμερα... ασυλία και αποχώρηση μαζί!

Από την προηγούμενη εβδομάδα ακούγονται τέρατα για το ποιος αποχωρεί σήμερα! Μέχρι που κυκλοφόρησαν από μεσημεριανές εκπομπές ολόκληρα σενάρια, ότι ο μισθοφόρος πλακώνεται στο ξύλο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο... ότι αρνείται να τον χαιρετίσει, ότι τον βρίζει.... Άλλά αντί άλλων! Εμείς, σας είχαμε πει να περιμένετε και να μην βιάζεστε να πιστέψετε τις διαρροές γιατί η αποχώρηση του μισθοφόρου ήταν σαν την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες που στην αρχή έλεγαν όλη Βαλαβάνη και τελικά έφυγε η Λαόυρα. Προσοχή! Ακολουθεί spoiler... όποιος δεν θέλει μην το διαβάσει!

Εδώ είμαστε κι εμείς στο Youweekly.gr, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού μας... Το ραντεβού για όλους εσάς τους ανηπόμονους που θέλετε πρώτοι να μαθένετε όλες τις εξελίξεις του επεισοδίου πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Αλλά πάμε στο ψητό...

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι...την δεύτερη ασυλία και το δεύτερο εισητήριο για τον ημιτελικό, γιατί το πρώτο το κέρδισε ο Μάριος Πρίαμος... το κερδίζει ο ...Γιώργος Αγγελόπουλος!!!

Ποιος ο παίκτης που αποχωρεί; Άλλον περιμέναμε και άλλος έφυγε...Ναι ναι καλά ακούσατε! Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor είναι ο...Γιάννης Σπαλιάρας!!!

Αυτά από εμάς. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο... Μέχρι τότε... να περνάτε υπέροχα!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφτασε Ελλάδα! Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στα social media!

Survivor: Αλλαγή δεδομένων! Το βέτο του Τούρκου παραγωγού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και η απαγόρευση! Όλες οι λεπτομέρειες για το φινάλε…

Survivor: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την καλύβα των Μαχητών που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Share