\"Κοίταξε το ύφος σου!\": Άγριος καυγάς Τσιμτσιλή-Βερύκιου στον αέρα του Happy Day - H \"χοντράδα\" του Δήμου που την έκανε έξαλλη! \"Μη χρησιμοποιείς το όνομά μου!\" (βίντεο)

\
Στο Happy Day δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην απώλεια του Μίνωα Κυριακού. Ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε με λαμπρά λόγια στον ιδρυτή του ομίλου Ant1 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του αποβιώσαντος.

"Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίνωα Κυριακού, ένας μεγάλος άντρας έφυγε χτες στον Άγιο Αιμιλιανό. Το πιο τραγικό ήταν ότι πάντρεψε το γιο του Θοδωρή, βάφτισαν το κοριτσάκι τους, το Σάββατο είχαν ένα μεγάλο τραπέζι για 350 άτομα, ίσως περίμενε να παντρέψει και τον τρίτο του γιο..." είπε η παρουσιάστρια, και ο Δήμος Βερύκιος θυμήθηκε στιγμές από τη ζωή του Μίνωα Κυριακού.

Η απώλεια του επιχειρηματία έγινε αφορμή για έναν άγριο καυγά μεταξύ της παρουσιάστριας και του Δήμου Βερύκιου. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ότι της έστελνε πάντα λουλούδια όταν ήταν στον Αντ1 για δύο χρόνια στις γιορτές της. Ο Δήμος Βερύκιος της είπε σε έντονο ύφος: "Μου θέλετε και λουλούδια!Τα μπουκέτα σας μαράνανε! αυτά χαλάσανε την τηλεόραση!" και η Σταματίνα εκνευρισμένη του απάντησε: "Μην ευτελίζουμε τη συζήτηση! Ίσως τα πιο ακριβά δώρα, που εγώ δεν έχω δεχτεί, χάλασαν την τηλεόραση! Ε άσε με να τελειώσω!"

"Τι να πεις μωρές, τα κακά τους λες! Σας έφτιαξαν τηλεπερσόνες! Αυτή την ανθρώπινη πλευρά κάποιοι την εκμεταλλεύτηκαν! Έστελναν λουλούδια και καβάλησαν το καλάμι! " της έλεγε ο συνεργάτης της, ε και κάπου εκεί έγινε η έκρηξη!

"Αν θέλεις να πετάξεις βέλη σε τηλεπερσόνες, μην χρησιμοποιείς το δικό μου το όνομα, να είσαι καλά, ευχαριστώ! Πάω να πω μια ιστορία και μου επιτίθεσαι! Μια χαρά είναι το ύφος μου, είναι μια δράση και αντίδραση, μου το προκαλείς μια χαρά! Είμαι περιορισμένης αντίληψης, εσύ που έχεις πολύ το μυαλό δώσε μας τα φώτα σου, αι έλα να κάνουμε σκαλέτα!" είπε η Σταματίνα.

"Άσε τα νευράκια, για κατέβασε λίγο το ύφος σου! Να το κοιτάξεις στον καθρέφτη! Βγάζεις γλώσσα, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει! Δεν γίνεται να ασχολούμαστε όλοι την ώρα με το Survivor!" ανταπαντούσε ο Δήμος Βερύκιος στο ίδιο επιθετικό ύφος!Δείτε τον απίστευτο καυγά στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για την Μαρί Κυριακού! Ράκος με τον χαμό του Μίνωα… Ποια η στάση της;

«Έπαθα ηλίαση πολλές φορές!» Η Σάρα Εσκενάζυ μιλά για τον θάνατο στην παραγωγή του Survivor! (βίντεο)

Η Δήμητρα Ματσούκα επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη! Η φωτογραφία ντοκουμέντο στα social media και το τρυφερό μήνυμα!