\"Τι μπούρδες λέει!\" Έξω φρενών ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη συνέντευξη της Βαλαβάνη! \"Είναι τόσο ηλίθιες οι γυναίκες που...\" (βίντεο)

\
Στο LaBiriBiri προβλήθηκαν αποσπάσματα από τη χτεσινή συνέντευξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor Panorama. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τάσσεται αναφανδόν κατά του Survivor, δεν δίστασε να εκφράσει μεγαλόφωνα τη δυσαρέσκειά του για το θέμα, και να ξεσπάσει:

"Με βλέπετε πόσο περίλυπος είμαι; Τι να σας πω, έχω βαρεθεί, ειλικρινά σας μιλάω, μου φαίνεται εξαιρετικά βαρετό αυτό που κάνουμε με το Survivor. Πρέπει να βλέπουμε την κοπέλα να αναλύει, τι μπούρδες λέει; Δεν μου είναι αντιπαθής η ίδια, ου δημιουργεί αντιπάθεια όλο αυτό το σκηνικό. Συζητήθηκε ότι πάθανε οι γυναίκες ορμονικά προβλήματα. Αν είναι τόσο ηλίθιες οι γυναίκες να πάνε και να προκαλούν κακό στον εαυτό τους, τότε έχουμε ξεφύγει και ζούμε σε τρελάδικο! Θα τα φάνε τα λεφτά που παίρνουν σε γιατρούς!" είπε ο ηθοποιός.

Η θέση αυτή του ηθοποιού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θοδωρή Ρακιντζή, και μεταξύ τους υπήρξε στιγμιαία ένταση. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσκαλεί τον κόσμο στον τελικό του Survivor! Όλες οι λεπτομέρειες για τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια…

«Ήταν απαράδεκτη!» Άγριο κράξιμο στη Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στυς δημοσιογράφους! Η αποκάλυψη Μπιμπίλα για Καινούργιου! (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την ώρα που έβλεπε τον προημιτελικό του Survivor (Βίντεο)