Ελένη Δάρρα: Βουτιές πριν από τον τελικό του \"Survivor\" με την κορούλα της! Το κορμί της έκλεψε τις εντυπώσεις...

Ελένη Δάρρα: Βουτιές πριν από τον τελικό του \
Τρεις μήνες μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βίωσε την αξέχαστη όπως την περιγράφει και η ίδια εμπειρία ζωής, η πρώην παίκτρια της ομάδας των Μαχητών φαίνεται να έχει βρει ξανά τους ρυθμούς της, στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Πάτρα, όπου ζει μόνιμα με τον σύζυγό της Βασίλη Μαυρομομύτη και τον καρπό του έρωτά τους, την 3,5 ετών κόρη τους .

Όσο έδινε τον δικό της αγώνα για επιβίωση στο δημοφιλές reality, δεν είχε περάσει μέρα που να μην τους αναφέρει και με τους οποίους ο φακός του Youweekly.gr την «τσάκωσε» να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία Γιαλισκάρι, μία μέρα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό του «Survivor».



«Προσπάθησα να είμαι ο εαυτός μου και αν κρίνω από τα σχόλια που ακούω καθημερινά από τον κόσμο, νομίζω τα κατάφερα μια χαρά. Εννοείται ότι με βοήθησε στη δουλειά μου η προβολή που πήρα από το παιχνίδι, αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για εξαργύρωση της δημοσιότητας.Έχω πολλά όνειρα, τo σημαντικότερο όμως είναι να είμαι καλά εγώ και οι δικοί μου», αποκαλύπτει η γοητευτική personal trainer, που έκανε αίσθηση με τον δυναμισμό και την ευστροφία της στον εξωτικό παράδεισο της Καραϊβικής.



Οπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η Ελένη Δάρρα μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων με το κορμί της και τις αναλογίες της. Η γλυκιά μανούλα φροντίζει και προσέχει την διατροφή της...



Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί, Τετάρτη 05/07 μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Η απάντηση του μισθοφόρου για το περιστατικό με την μούντζα στον Σπαλιάρα! Τι αποκάλυψε; (Βίντεο)

Η «επανάσταση» της Celine Dion στο κατώφλι των 50 ποζάρει για γυμνή φωτογράφιση!

O Zeraw των Vegas μας δείχνει για πρώτη φορά τις κόρες του! Βουτιές και παιχνίδια στην πισίνα! Είναι ολόιδιες ο μπαμπάς τους…