\"Όλες αυτές δεν θα τις ήξερε η μάνα τους!\" Άγριο ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου! Οι απουσίες στην κηδεία Κυριακού που τον εξόργισαν! (βίντεο)

\
Ο Δήμος Βερύκιος βγήκε σήεμρα το πρωί στο Happy Day, ιδιαίτερα φορτισμένος. Αφορμή; Η "αχαριστία του γυναικείου φύλου", όπως είπε, αναδφερόμενος στην κηδεία του Μίνωα Κυριακού, και στην μη παρουσία των προσώπων που ο ίδιος ο ιδρυτης του Ant1 πίστεψε και ανέδειξε προσωπικά.

"Έβλεπα τα πλάνα που έδωσε ο Ant1 και καλά έκανε και δεν άφησε να γίνει το τσίρκο της αρξκούδας με τις τηλεοπτικές κάμερες. Και διαπίστωσα ότι οι ανθοδέσμες, δεν ήταν όλα τα μπουκέτα εκεί, αυτά που θα ‘έπρεπε να αποχαιρετήσουν τον ευεργέτη τους. Πας και αποχαιρετάς τον ευεργέτη σου που σου έδωσε λάμψη, τη δυνατότητα να αναδειχθείς, να κάνεις λεφτά, να ταΐζεις κουτόχορτο τον ελληνικό λαό. Διαβάστε παρακάτω...

Με την απώλεια του Μίνωα Κυριακού αποχαιρετούμε έναν κύκλο, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αυτές όλες που βλέπουμε τώρα, αν δεν υπήρχε ο Κυριακού δεν θα τις ήξερε η μάνα τους! Ο θυρωρός της πολυκατοικίας! Θα έπρεπε να είναι όλες εκεί, δεν πήγαν όμως. Η ζωή είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι!" σημείωσε, με εμφανή την ένταση και τον εκνευρισμό στη φωνή του. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν έχει πει το τελευταίο «αντίο» με τον Δημήτρη Κοντομηνά! Τι αποκαλύπτει στέλεχος του Alpha;

«Είναι απαράδεκτο!» Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη του Μαυρίδη για την Παπαρίζου και τον αλκοολισμό! Χαμός στο Πρωινό! (βίντεο)

Λιώσαμε! Η τρυφερή φωτογραφία του Cristiano Ronaldo! Ποζάρει αγκαλιά με τα νεογέννητα μωράκια και τον γιο του!