Μετά τον Γουίλ Σμιθ η δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου μαζεύει τα σκουπίδια από τους παραδείσους της Ελλάδας. (Βίντεο)

Μετά τον Γουίλ Σμιθ η δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου μαζεύει τα σκουπίδια από τους παραδείσους της Ελλάδας.  (Βίντεο)
Σάλος προκλήθηκε με την παραμονή του Γουίλ Σμιθ και της κόρης του στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα ο χολιγουντιανός σταρ μετά από μία πρώτη στάση στην Κέρκυρα, περνώντας από τις παραλίες Παξών και Αντίπαξων δεν άντεξε να βλέπει τις ομορφιές της Ελλάδας γεμάτες σκουπίδια και μαζί με την κόρη του μάζεψαν σακούλες ολόκληρες, καθαρίζοντας τες από αυτά και δημοσίευσαν φωτογραφίες από την δραστηριότητα αυτή στα προφίλ των social media τους. διαβάστε παρακάτω...

Η εκστρατεία αυτή όμως, κατά των σκουπιδιών, δεν σταμάτησε στον χολιγουντιανό σταρ. Η δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου βρέθηκε στην παραλία Μπέλα Βράκα, στα Σύβοτα, και θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια εκδόσεων και συγγραφέας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μαζεύοντας τα σκουπίδια από την παραλία Μπέλα Βράκα, δίνοντας το καλό παράδειγμα και παρακινώντας τον υπόλοιπο κόσμο να συνειδητοποιήσει πως οι παραλίες αυτές ανήκουν στα παιδιά τους, στα εγγόνια τους, στις υπόλοιπες γενιές! Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο παρακάτω: