Πανικός στη Σκιάθο με τη νίκη του Ντάνου! Τα πυροτεχνήματα, οι καμπάνες που χτυπούσαν και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο νησί! (βίντεο)

Πανικός στη Σκιάθο με τη νίκη του Ντάνου! Τα πυροτεχνήματα, οι καμπάνες που χτυπούσαν και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο νησί! (βίντεο)
Ο τελικός του Survivor και η ανάδειξη του Γιώργου Αγγελόπουλου σε μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης αποτέλεσε κεντρικό θέμα σχολιασμού στο σημερινό Πρωινό.

Στη Σκιάθο, τόπο καταγωγής του, χτύπησαν ακόμη και οι καμπάνες, και ακόμη και γέροι άνθρωποι πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη του συντοπίτη τους. Το πανδαιμόνιο που επικράτησε αποκάλυψε με σχετικά βίντεο το Πρωινό. Βεγγαλικά άναψαν, ηλικιωμένες κυρίες άρτχισαν να χορεύουν στα σαλόνια των σπιτιών τους, και η γιαγιά Νίτσα, φυσιογνωμία του νησιού, άρχισε να χορεύει με την ανάδιεξη του νικητή.

Σε όλη την παραλία στη Σκιάθο έβλεπαν τις καφετέριες, και οι τουρίστες απορούσαν. Τα πυροτεχνήματα δεν σταματούσαν, και όλοι ήταν στους δρόμους. Η Φαίη Σκορδά δήλωσε πρόθυμη να πάει στη Σκιάθο, και οι συνεργάτες της είπαν ότι θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή, που τον στήριξε τόσο πολύ. Δείτε τα αποκαλυπτικά πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Τανιμανίδης έβαλε τα κλάματα off camera!» Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη και το κράξιμο για τον τελικό του Survivor: «Ήταν δοκιμασία!» (Bίντεο)

Survivor: – Παρασκήνιο: Ο καυγάς του Μάριου Πρίαμου στον τελικό με την παραγωγή που δεν έδειξαν οι κάμερες! Η αλήθεια για την ψηφοφορία θρίλερ…

Τρυφερό στιγμιότυπο! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θηλάζει την κόρη της στην παραλία και μας το δείχνει!