\"Ο Τανιμανίδης έβαλε τα κλάματα off camera!\" Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη και το κράξιμο για τον τελικό του Survivor: \"Ήταν δοκιμασία!\" (Bίντεο)

\
Η Αφροδίτη Γραμμέλη, γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, βρέθηκε χτες στον μεγάλο τελικό του Survivor και μίλησε στο Happy Day, όντας ιδιαιτέρως αποκαλυπτική για τα όσα συνέβησαν μπρος και πίσω από τις κάμερες.

"Ήμουνα και στον ημιτελικό και τον τελικό, νομίζω το να παρίστασαι στον τελικό ήταν μια δοκιμασία αντίστοιχη του Survivor, με αυτό που ζήσαμε χτες το βράδυ. Ήταν πολύ ανοργάνωτη η διαδικασία, διήρκεσε πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε, και είχ επολύ περισσότερο κόσμο από όσο θα έπρεπε. Τελείωσε 1:30 ακριβώς, και ήμουν από τις 6 χτες εκεί. διαβάστε παρακάτω...

Την όλη ευθύνη για τα πάντα είχε ο Τούρκος παραγωγός, ευτυχώς που υπήρχε και το κανάλι και προσπάθησε να προστατεύσει λίγο τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Δεν πλησίασα κάποιον παίκτη, αυτή την εικόνα με τα τρελαμένα παιδιά, εύχομαι να περάσει στο τηλεοπτικό παρελθόν και κάποια στιγμή στη λήθη. Το παράπονο με τις ψήφους των Κυπρίων, δεν έχει κανένα νόημα, ήταν πολύ ξεκάθαρο το ποιος ήταν μπροστά. Εγώ τρόμαξα από τις κραυγές, λέω δεν μπορώ να το ζω αυτό! Γινόταν πανικός, και το πιο έντονο, όταν γινόταν διάλειμμα, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι γινόταν. Κατέβαιναν κατά εκατοντάδες να φωτογραφηθούν και να ακουμπήσουν τον Ντάνο.

Ο Σάκης ήταν αγχωμένος, προσπαθούσε λίγο, γιατί ήταν δύσκολες οι συνθήκες, και στο τέλος βούρκωσε, και σχεδόν έβαλε τα κλάματα off camera. Ο Σάκης δεν είχε πολλά περιθώρια. Τα πάντα ήταν γραμμένα σε κάρτες, και ο κόσμος του έκλεβε τις κάρτες!" είπε η τηλεκριτικός. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: – Παρασκήνιο: Ο καυγάς του Μάριου Πρίαμου στον τελικό με την παραγωγή που δεν έδειξαν οι κάμερες! Η αλήθεια για την ψηφοφορία θρίλερ…

Τρυφερό στιγμιότυπο! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θηλάζει την κόρη της στην παραλία και μας το δείχνει!

H φωτογραφία του Μισθοφόρου λίγο μετά τον τελικό αγκαλιά με την… αδυναμία του! Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο…