Απίστευτο παρασκήνιο με την ψηφοφορία στο Survivor! Η μαζική κινητοποίηση στην Κύπρο και η αντίδραση των οικογενειών μετά τον τελικό! (βίντεο)

Απίστευτο παρασκήνιο με την ψηφοφορία στο Survivor! Η μαζική κινητοποίηση στην Κύπρο και η αντίδραση των οικογενειών μετά τον τελικό! (βίντεο)
Οι καταγγελίες που ακούστηκαν από την πλευρά του Μάριου για το ότι δεν καταμετρώνταν οι ψήφοι υπέρ του, συζητήθηκε στο Πρωινό, όπου και προβλήθηκαν τα πλάνα με τον εκνευρισμό του παίκτη των Μαχητών.

"Υπήρξε μαζική κινητοποίηση στην Κύπρο για να στηριχθεί ο Μάριος. Εγώ πήρα ένα μήνυμα από φίλο μου στην Κύπρο. Δέχτηκε ένα μήνυμα από γνωστό ινστιτούτο ομορφιάς στη Λεμεσό, που τον παρότρυνε να ψηφίσει τον Μάριο. Πήρε πίσω, και του είπαν ότι έιναι φίλος και πελάτης τους. Στείλανε μαζίκά μηνύματα για να στηρίξει ο κόσμος τον Μάριο!" αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη. Διαβάστε παρακάτω...

"Εμένα δεν θα μου άρεσε αν ήμουν ο Μάριος Πρίαμος, να με στηρίζει ένα κέντρο ομορφιάς, εκτός κι αν το ξέρει και έχουν κάνει συμφωνία! Και η παραγωγή τι συμφέρον είχε να πριμοδοτήσει τον έναν έναντι του άλλου; Μην του χαλάμε τη νίκη!" αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

"Εγώ έμαθα χτες ότι μετά τον τελικό, και οι δύο οικογένειες, μπήκαν στοι ίδιο πούλμαν, δεν έγινε τίποτα, ήταν μια χαρά, τα παιδιά έμεναν στο ίδιο δωμάτιο και δεν συνέβη το παραμικρό!" αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανικός στη Σκιάθο με τη νίκη του Ντάνου! Τα πυροτεχνήματα, οι καμπάνες που χτυπούσαν και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο νησί! (βίντεο)

«Ο Τανιμανίδης έβαλε τα κλάματα off camera!» Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη και το κράξιμο για τον τελικό του Survivor: «Ήταν δοκιμασία!» (Bίντεο)

Survivor–Παρασκήνιο: Ο καυγάς του Μάριου Πρίαμου στον τελικό με την παραγωγή που δεν έδειξαν οι κάμερες! Η αλήθεια για την ψηφοφορία θρίλερ…