\"Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν αυτοκτόνησε...\" Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο του! Τι τον οδήγησε στο θάνατο! (βίντεο)

\
Συνέντευξη στα "Αποκαλυπτικά" παραχώρησε ο κ. Aνδρέας Γαβαλάς, δικηγόρος και επιστήθιος φίλος του αδικοχαμένου Μιχάλη Ασλάνη. Ο ίδιος προέβη σε αποκαλύψεις για τα γεγονότα που οδήγησαν τον αγαπημένο σχεδιαστή στο να δώσει τέλος στη ζωή του.

"Ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε. Ο Μιχάλης αγαπούσε τη ζωή, ο Μιχάλης ήθελε να ζήσει, ο Μιχάλης έσκασε. Ήταν τόσο στενοχωρημένος, είχε πέσει σε κατάθλιψη, είχε πολύ υψηλό σάκχαρο, πολύ θέλει ο άνθρωπος; Ήταν ο τρόμος του μην έχει την τύχη του Λάκη Γαβαλά. Πιο πολύ από όλα τον στενοχώρησε η προδοσία των δικών του ανθρώπων. Διαβάστε παρακάτω...

Τις τελευταίες μέρες ήταν σε κατάσταση πανικού, ο τρόμος του ήταν μην πάει η αστυνομία, τον συλλάβει,και τον πιάσουν τα κανάλια, και τον προφυλακίσουν για τα χρέη του. Λογικό είναι η οικογένειά του να αποποιηθεί την κληρονομιά. Ο Μιχάλης δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ!

Είχε απομακρυνθεί από όλους και από όλα. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τον εκμεταλλεύτηκαν και του έκαναν τόσο κακό" είπε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Μιχάλη Ασλάνη. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



«Αν έλεγα «ναι» στον Πρωινό Καφέ, ποιός θα ανακάλυπτε την Μενεγάκη;» Απίστευτη ατάκα πασίγνωστης Ελληνίδας για την πρόταση που απέρριψε! (βίντεο)

Αποχωρήσεις-βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ποιοί συνεργάτες της θα βρεθούν εκτός; (βίντεο)

Aποκάλυψη: Αυτοί είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες της Ελένης Τσολάκη! Ποιοι έχουν περάσει από δοκιμαστικό για το Happy Day! (βίντεο)