Ο Ανδρέας Γεωργίου απαντά για τον καυγά με τον Αποστόλη Τότσικα! Η ερώτηση της Φαίης Σκορδά που τον εκνεύρισε! (βίντεο)

Ο Ανδρέας Γεωργίου απαντά για τον καυγά με τον Αποστόλη Τότσικα! Η ερώτηση της Φαίης Σκορδά που τον εκνεύρισε! (βίντεο)
Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Αντρέα Γεωργίου αν έχουν βάση οι φήμες που τον θέλουν να σφάχτηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε, με τον Αποστόλη Τότσικα. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την αμηχανία του, λέγοντας διπλωματικά:

"Στιγμές έντασης υπήρξαν με όλα τα παιδιά. Όταν περνάς 15 ώρες την ημέρα με κάποιον, φυσιολογικό είναι και να τσακωθείς και να υπάρξει η ένταση!" είπε, ενώ ενοχλήθηκε περαιτέρω με την ερώτηση της Φαίης αναφορικά με την ένταση που δημιουργήθηκε σε ένα γύρισμα, όταν κάποιος μίλησε άσχημα σε ένα άτομο του συνεργείου. Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν θέλω να το θυμηθώ αυτό σήμερα! Ισχύει όμως ότι είμαι πάντα δίπλα σε όλους!" και φώναξε μέσα στο πλατό τους συνεργάτες του. Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συγκινημένος και αμήχανος ο Ανδρέας Γεωργίου για το φινάλε του «Μπρούσκο»! Η δημόσια συγγνώμη του δημιουργού on air και η σπόντα για τον Ant1! (βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κυκλοφορήσει σε… video game πολλά χρόνια πριν το Survivor! Δεν κάνουμε πλάκα… (photos)

Περνά και μόνη της καλά! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει τις βουτιές της στη Μύκονο με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο…