Συγκινημένος και αμήχανος ο Ανδρέας Γεωργίου για το φινάλε του \"Μπρούσκο\"! Η δημόσια συγγνώμη του δημιουργού on air και η σπόντα για τον Ant1! (βίντεο)

Συγκινημένος και αμήχανος ο Ανδρέας Γεωργίου για το φινάλε του \
Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Ανδρέας Γεωργίου. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα προβολής του "Μπρούσκο", το οποίο ρίχνει τίτλους τέλους μετά από 4 χρόνια επιτυχίας, και ο δημιουργός του, δεν θα μπορούσε να μην κάνει έναν απολογισμό της έως τώρα πορείας του στον Ant1, εν όψει και της μετεγγραφής του πλέον στον Alpha.

"Ανατρίχιασα. Συνειδητοποίησα ότι πριν 4 χρόνια μπαίναμε πρώτη φορά σε αυτό το πλατό με τον Αποστόλη και την Ελένη, και τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το ταξίδι τελειώνει. Καλά είμαι, μπήε το καλοκαίρι, αρχίσαμε δουλειά για τις νέες μας δουλειές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και να ζητήσω ένα συγγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν, αλλά είναι πάρα πολλά. Λίγο αμήχανη είναι η στιγμή, έτσι; Αισθάνομαι πολύ αμήχανα..." ομολόγησε ο δημιουργός. Διαβάστε παρακάτω...

"Ήμουνα σίγουρος ότι η δουλειά αυτή θα αγαπηθεί. Ένας λόγος που στενοχωριέμαι που τελειώνει είναι που δεν θα πηγαίνουμε στα Χανιά για γύρισμα, αυτό θα μου λείψει πάρα πολύ! Είμαι αυστηρός, μόνο ως προς το αποτέλεσμα της δουλειάς. Δεν μου αρέσει η προχειρότητα! Δεν έχω βγάλει χρήματα, γιατί όταν πρωτοήρθα σε αυτό το κανάλι, και έδωσα τα χέρια με τον κύριο Λάτσιο, μου δεσμεύτηκε ότι θα έχω τα καλύτερα. Όταν λοιπόν ξεκίνησαν οι πωλήσεις στο εξωτερικό, δεν ζητήσαμε τίποτα από αυτά. Και θέλώ να το πω, γιατί πολοί νομίζoυν ότι βγάλαμε πολλά χρήματα!" είπε, πετώντας τη σπόντα του προς τον Ant1.

Η Φαίη Σκορδά ευχήθηκε στο τέλος καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ό,τι άλλο κάνει από εδώ και πέρα στον δημιουργό, σεμία ακόμη μάλλον αμήχανη στιγμή. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κυκλοφορήσει σε… video game πολλά χρόνια πριν το Survivor! Δεν κάνουμε πλάκα… (photos)

Περνά και μόνη της καλά! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει τις βουτιές της στη Μύκονο με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο…

Γιώργος Μαυρίδης: Άνευ προηγουμένου ατάκα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Δεν θα το πιστεύετε! (βίντεο)