Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κυκλοφορήσει σε... video game πολλά χρόνια πριν το Survivor! Δεν κάνουμε πλάκα... (photos)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κυκλοφορήσει σε... video game πολλά χρόνια πριν το Survivor! Δεν κάνουμε πλάκα... (photos)
O Γιώργος Αγγελόπουλος τα... σάρωσε όλα στο Survivor! Πριν λίγα χρόνια όμως ήξερες πως μπορούσες να τον έχεις στην ομάδα σου; Ναι, ο Ντάνος δεν θα μπορούσε να λείπει από το Football Manager.

Ολυμπιακός Βόλου, Ρόδος και Εθνικός Αστέρας. Με τόσες συμμετοχές από το 2004 στα... αλώνια της Γ' και Β' Εθνικής δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος από το Football Manager! Διαβάστε παρακάτω...



Βέβαια, για στόπερ και αριστερό μπακ δεν τα λες και καλά τα στατιστικά του. Ωστόσο όπως τον είδαμε και στον Άγιο Δομίνικο τα νούμερά του σε ταχύτητα κι ευκινησία δείχνουν πέρα για πέρα αληθινά:

Μαρκάρισμα 10, πάσα 9, τάκλιν 9, αποφασιστικότητα 10, τεχνική 11, σέντρα 4, επιτάχυνση 17, ευκινησία 16. Γιατί το Football Manager... ξέρει!

Μάλιστα το παιχνίδι προδίδει και την ηλικία του Γιώργου Αγγελόπουλο, αφού αποκαλύπτει την ημερομηνία γέννησής του (08/01/1982), την οποία είχε αποκαλύψει και ο ίδιος όταν είχε βρεθεί στο Survivor Panorama!



Πηγή: Athensmagazine,.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αγνώριστη η Τραϊάνα Ανανία! Το νέο της look που άφησε άφωνο το Πρωινό (Βίντεο)


«Θα πήγαινα στο Survivor, για να γνωρίσω κορίτσια!» Απίθανη δήλωση του Γιάννη Σαββιδάκη! Η αποκάλυψη της Σκορδά για τον τραυματισμό του! (βίντεο)

Ο Ντάνος πήγε για κούρεμα! Ενθουσιασμένη η Φαίη Σκορδά με το νέο look του! (βίντεο)