\"Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!\" Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

\
Αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς μετεωρολόγους. Ο Θοδωρής Κολυδάς έγινε γνωστός μέσα από τη συχνότητα του Mega. Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, προέβη σε μία αποκαλυπτική καταγγελία, λέγοντας ότι έπεσε θύμα απάτης στο Διαδίκτυο.

"Όταν αναφέρεται ότι λένε οι μετεωρολόγοθ για το κύμα καύσωνα, και έχουν τη δική μου φωτογραφία στο συγκεκριμένο site, για να υπογραμμίσουν την εγκυρότητα, δεν έχει καμία σχέση η θέση μου στην ΕΜΥ, με την αναφορά του ονόματός μου, προσβάλλεται ολόκληρη η μετεωρολογική υπηρεσία. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τα πάντα, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τα εφόδια, για να προστατεύσουμε την ίδια την υπηρεσία. Αυτό είναι περίπτωση ηλεκτρονικού bullying! Διαβάστε παρακάτω...

Ποινικοποιείται όταν υπάρχει βλάβη στο άοτμο, νομίζω ότι θα πρέπει όχι μόνο προσωπικά εγώ, αλλά και η ΕΜΥ, να κινηθεί κατάλληλα νομικά σε αυτούς, που μεταδίδουν τέτοιες ανακρίβειες. Οι υπόλοιποι καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία του πρώτου που κάνει την ανάρτηση. Και κάνουν κακό όταν εταδίδουν ψευδείς ειδήσεις για τον καιρό, και στον τουρισμό! Θα κάνω όποιες κινήσεις μπορώ για να λάβει τέλος αυτή η ιστορία!" κατήγγειλε ο μετεωρολόγος. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κυκλοφορήσει σε… video game πολλά χρόνια πριν το Survivor! Δεν κάνουμε πλάκα… (photos)


«Σε αυτούς που λένε λόγια, απαντάμε με πράξεις!» Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη! (βίντεο)

Ο Ανδρέας Γεωργίου απαντά για τον καυγά με τον Αποστόλη Τότσικα! Η ερώτηση της Φαίης Σκορδά που τον εκνεύρισε! (βίντεο)