\"Δεν θα ήθελα μια τέτοια νίκη...\" Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παίρνει πρώτη φορά θέση για την ψηφοφορία του τελικού! (Βίντεο)

\

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, όμως η Ελεονώρα Μελέτη με το Πανόραμα συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του ριάλιτι επιβίωσης!


Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού αναφέρθηκε φυσικά και στο γεγονός που είχε προκαλέσει ολόκληρο σάλο, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της ψηφοφορίας του τελικού με τις μπλοκαρισμένες κλήσεις και τα μηνύματα! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Με στεναχώρησε το ενδεχόμενο να υφίσταται κάτι τέτοιο, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα μια τέτοια νίκη. Γινόταν και με μένα όμως, και όχι μόνο από τη Σκιάθο, έπαιρναν κι εμάς τηλέφωνο, και έλεγαν ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν. Αισθάνομαι πιο ήρεμος, γιατί το αποδίδω σε τεχνικό θέμα, θέλω να πιστεύω ότι είναι τέτοιο", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!» Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις βουτιές της στην Μύκονο. Ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει!

«Σε αυτούς που λένε λόγια, απαντάμε με πράξεις!» Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη! (βίντεο)