Κίνηση ματ από τον Ant1! Επιστρέφει αχτύπητο δίδυμο στην βραδινή ζώνη! Δείτε για ποιους πρόκειται...

Κίνηση ματ από τον Ant1! Επιστρέφει αχτύπητο δίδυμο στην βραδινή ζώνη! Δείτε για ποιους πρόκειται...
Οι ανακατατάξεις και ο αναβρασμός στα κανάλια, εν όψει της ερχόμενης σεζόν, είναι μεγάλες. Ο Ant1, που έχασε την πρωτιά από τον Σκάι, φαίνεται αποφασισμένος να επανακάμψει, και να στελεχώσει το δυναμικό του με το δυνατοτερο πρόγραμμα που μπορεί, επιστρατεύοντας γνωστά ονόματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LaBiriBiri, o Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου παίζουν εξαιρετικά δυνατά για την παρουσίαση show στον σταθμό, στο Saurday Night Live. H Xριστίνα Λαμπίρη ανέφερε ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία συζήτηση, και ενδεχομένως να γίνει με την τυπική λήξη της συνεργασίας του Φώτη με τον Ant1 την Πέμπτη, στον τελικό του YFSF. Λέτε να δούεμ τους δημοφιλείς παρουσιαστές στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησαν; Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Συγκινημένος και αμήχανος ο Ανδρέας Γεωργίου για το φινάλε του «Μπρούσκο»! Η δημόσια συγγνώμη του δημιουργού on air και η σπόντα για τον Ant1! (βίντεο)

«Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!» Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις βουτιές της στην Μύκονο. Ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει!