Αλλαγές για το Survivor Πανόραμα! Το νέο πλατό και η ανακοίνωση της παρουσιάστριας! (Βίντεο)

Αλλαγές για το Survivor Πανόραμα! Το νέο πλατό και η ανακοίνωση της παρουσιάστριας! (Βίντεο)

Όπως κάθε απόγευμα έτσι και σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του Survivor!


Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Αυτό όμως που μας έκανε πραγματικά εντύπωση είναι η ανανέωση που επήλθε στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα", η οποία πλέον ονομάζεται σκέτο "Πανόραμα" και δεν προβάλλεται μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πλατό, όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά προβάλλεται από το πλατό του Σκάι που βγαίνουν όλες οι εκπομπές! Διαβάστε παρακάτω...

Νέοι τίτλοι αρχής, νέο λογότυπο αλλά και νέα "διακόσμηση" στο καινούριο πλατό! Η Ελεονώρα Μελέτη μόλις έκανε την έναρξη της εκπομπής της είπε: "Αν νομίζεται ότι επειδή τελείωσε το survivor, εμείς θα κλείσουμε τον κύκλο των επαφών μας με τους πρωταγωνιστές κάνετε λάθος! Μέσα από το καινούριο μας πλατό θα συνεχίσετε να τους απολαμβάνετε", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όλες τις αλλαγές στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!» Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις βουτιές της στην Μύκονο. Ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει!

«Σε αυτούς που λένε λόγια, απαντάμε με πράξεις!» Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη! (βίντεο)