\"Κάποιοι έλεγαν μήπως ο Ντάνος έχει μέσον στην παραγωγή γιατί...\" Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη για την κρυφή συζήτηση των Διάσημων! (Βίντεο)

\

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, όμως η Ελεονώρα Μελέτη και το Πανόραμα συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του ριάλιτι επιβίωσης!


Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Ο ηθοποιός προέβη σε μια αποκάλυψη που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει και αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και μια συζήτηση που είχε γίνει πίσω από την πλάτη του! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Υπήρχαν γκρίνιες στους Διάσημους για ποιο λόγο προβάλλεται πιο πολύ ο Ντάνος, και γιατί μιλά περισσότερο στο Συμβούλιο. Και μάλιστα κάποιοι έλεγαν μήπως έχει μέσον ή δόντι στην παραγωγή. Το είχα κρυφακούσει, και τους απάντησα: "Έχετε σκεφτεί μήπως είναι πιο δημοφιλής από εμάς;" και δεν έλαβα καμία απάντηση", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!» Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις βουτιές της στην Μύκονο. Ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει!

«Σε αυτούς που λένε λόγια, απαντάμε με πράξεις!» Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη! (βίντεο)