Στο λαμπερό πάρτι του Youweekly βρέθηκε χτες βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το τέλος της εκπομπής της στον Alpha.
“Να τα εκατοστήσετε, το έχετε καταλάβει από την αγάπη που εισπράττετε από τον κόσμο! Τι εννοείς; Αυτή τη στιγμή νομίζω όλοι απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, τις όμορφες στιγμές, ξεκουραζόμαστε, για μένα ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, θέλω να πάω στη Ρόδο, να δω τους δικούς μου ανθρώπους, όλα καλά παιδιά, για δείτε αν χτυπάει το τηλέφωνο.
Ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή τη ζωή, δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις αν δεν σου τύχει κάτι… Κρατάω τις συμβουλές πολύ αγαπημένων μου ανθρώπων, που μου λένε να έχω ψυχραιμία, μετράω φιλίες!” ήταν η εμφανώς αμήχανη απάντησή της όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον. Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


">
">
">
">
">
">
">