\"Καθένας χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του!\" Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει γιατί ζήτησε τον λόγο από τον Άρη Σοϊλέδη! Τι λέει για τις φωτογραφίες του με νέα συνοδό; (Βίντεο)

\

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου. Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, και το όλο νόημα καινούργιο της τραγούδι, που μιλά για χωρισμό.


"Είμαι αυθόρμητη, όταν πρωτοξεκίνησα, νόμιζα ότι μπορούσα να λέω ότι σκέφτομαι., Ε τι θα παίζουμε τώρα; Είναι γεγονός ο χωρισμός! Θα σου πω τι έγινε ακριβώς, γιατί μιλήσαμε, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες.

Περάσαμε πολύ καλά, τον αγαπώ σαν άνθρωπο, επειδή δεν είναι καθόλου του χώρου, δεν ξέρει, μου είπε εγώ δεν έδωσα πουθενά συνέντευξη, του λέω σήκωσες τηλέφωνο; Μου λέει ναι, του λέω κακώς! Μου είπε ότι απλά με ρώτησαν αν χωρίσαμε, του είπα ναι, με ρώτησε αν θα τα ξαναβρούμε, του είπα δεν νομίζω και τέλος! Δεν ξέρει όπως εγώ που δεν σηκώνω καν τηλέφωνα. Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν λίγο περίεργο και αστείο που βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο! Είχε ένας φίλος μου γενέθλια και πέρασα από εκεί για 20 λεπτά. Χαιρετηθήκαμε λίγο, την κοπέλα την ξέρω λίγο, είναι τελείως κολλητή του η Βαλέρια η Χοψονίδου, δεν είμαστε εμείς φίλες. Εγώ τα περιμένω όλα, όταν χωρίζεις με κάποιον, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλει, καθένας χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του! Εγώ τώρα έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, και θέλω να πάω ακόμη ένα βήμα παραπάνω!" είπε η τραγουδίστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πραγματικά αγνώριστη! Δείτε πώς είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη! Η νέα της ζωή στην Πάρο και η απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητας! (Βίντεο)

Διακοπές για την Μελίνα Ασλανίδου στην Σκιάθο μαζί με τον αγαπημένο της- Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τρυφερό ενσταντανέ τους

Ο Σάββας Πούμπουρας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του! Η μυστική προετοιμασία και η ανακοίνωση στη μητέρα του! (Βίντεο)