Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν! Γιατί το Epsilon σταμάτησε να \"παίζει\" Survivor;

Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν! Γιατί το Epsilon σταμάτησε να \

Το Survivor μονοπώλησε όλη την φετινή σεζόν το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών όσο και των τηλεοπτικών εκπομπών!


Όλα τα κανάλια και οι εκπομπές -ή τουλάχιστον οι περισσότερες- μετά την τόση επιτυχία και τα υπέρογκα ποσοστά τηλεθέασης του παιχνιδιού, ασχολούνταν συνεχώς με το ριάλιτι φαινόμενο προβάλλοντας αποσπάσματα, δηλώσεις παικτών καθώς και παρασκηνιακές αποκαλύψεις!

Ο σταθμός Epsilon όμως, ο οποίος καθημερινά είχε ρεπορτάζ για το Survivor, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, έβγαλε ανακοίνωση, η οποία απαγόρευε σε όλες τις εκπομπές να προβάλλουν ξανά κάποιο θέμα που να έχει σχέση με το ριάλιτι του Σκάι! Διαβάστε παρακάτω...

Καμία εκπομπή δεν ασχολήθηκε με τον ημιτελικό, αλλά ούτε και τον τελικό του Survivor, δεν έγινε καμία αναφορά για τον νικητή και ούτε που ακούστηκε ξανά το όνομα "Γιώργος Αγγελόπουλος" στον αέρα και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι!



Στην αρχή πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πίστευαν πως μετά από κάποια σχόλια που είχαν ακουστεί στο συγκεκριμένο κανάλι για το Survivor, ο Σκαι είχε απαγορεύσει να παίζουν οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό το project, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Το κανάλι του Φαλήρου δεν έστειλε κανένα εξώδικο στο Epsilon και δεν θα το έκανε σε καμία περίπτωση!

Πάμε όμως να δούμε τι πραγματικά συνέβη...Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο βγήκε αυτή η απαγόρευση; Το Youweekly.gr σου δίνει την απάντηση...

Μπορεί να μοιάζει απίθανο, όμως είναι αληθινό! Το κανάλι Εpsilon ετοίμασε δικό του «Survivor». Πιθανότατα τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο Σκαι με την προβολή του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού να υλοποιήσουν το δικό τους project με όνομα Survival Secretsl! (Δείτε εδώ το tariler)

Σύμφωνα με τα όσα είχε μεταφέρει ο Θέμης Μάλλης, πέρασε από το μυαλό της παραγωγής η παρουσιάστρια να είναι γυναίκα! Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα λοιπόν παρουσιάστρια λέγεται πως θα είναι η Ειρήνη Κολιδά, ωστόσο το ριάλιτι είναι πολύ σκληρό. Ο Θέμης ανέφερε επίσης πως υπάρχουν κάποια ονόματα που έχει προσεγγίσει η παραγωγή, όπως ο Ηλίας Ψινάκης, ο Μίλτος Μακρίδης και ο Πέτρος Κωστόπουλος.



Αυτό από μόνο του τα λέει όλα! Στην προσπάθειά τους να προμοτάρουν το δικό τους εγχείρημα και την νέα προσπάθειά τους, πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν νοείται να σχολιάζουν αντίστοιχο project και να υπερπροβάλουν άλλους σταθμούς! Γι'αυτό το λόγο λοιπόν βγήκε η εν λόγω ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως δεν θα προβληθεί ξανά τίποτα που να έχει σχέση με το ριάλιτι επιβίωσης, που ακούει στο όνομα Survivor!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βουτιές για Βαλαβάνη-Κοκκινάκη σε πισίνα χλιδάτου ξενοδοχείου! Βίντεο ντοκουμέντο

Με γεμάτος τις βαλίτσες επέστρεψε ο Μάριος Πρίαμος από το Survivor- Δεν φαντάζεστε τι έφερε μαζί του από τον Άγιο Δομίνικο (Video)

«Συγγνώμη, ήταν χτες έτσι;» Άναυδη η Φαίη Σκορδά από την εμφάνιση της Κόνι Μεταξά! (Βίντεο)