Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Οι συζητήσεις και τα μελλοντικά του σχέδια! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Οι συζητήσεις και τα μελλοντικά του σχέδια! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, και αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και στο δικό του τηλεοπτικό μέλλον.


"Εντάξει, αυτό που είπε στην Ελιάνα, ήταν και λίγο στην πλάκα νομίζω, όσο γνωρίζω τον χαρακτήρα της. Εντάξει, η χρονιά είχε σκαμπανεβάσματα για όλους! Όταν μιλάμε για μια εκπομπή που πάει τρένο τόσα χρόνια, είναι η Ελένη, Δεν μπορείς να πεις αν φθίνει ή είναι σε άνοδο, πάει μόνο του!

Δεν θα το βάλει κάτω, ψαχνόταν όλη τη χρονιά, μας έστελνε για link, άλλες ιστορίες. Δεν ξέρω αν ισχύει τίποτα από όσα έχουν γραφτεί για τη Ζαρίφη. Έχω συμβόλαιο άλλο έναν χρόνο με τον Alpha, μένει συζήτηση για το τι θα κάνω. Διαβάστε παρακάτω...

Προτεραιότητα μου είναι η Ελένη, με αυτή έχω δώσει τα χέρια, με βλέπει με καλό μάτι, με γουστάρει! Πώς να πάω στην Τσιμτσιλή, δεν προλαβαίνω, έχω το ραδιόφωνο το πρωί, 6-10!" είπε μεταξύ άλλων, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βγήκε από την εντατική ο Γιώργος Γεωργίου! Όλες οι εξελίξεις…

«Ενοχλήθηκα πάρα πολύ βλέποντας τη Ζαρίφη με εσώρουχα!» Η Κλεοπάτρα Πατλάκη κατακεραυνώνει τη συνεργάτιδα της Ελένης! (Βίντεο)

Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που ισοπέδωσε το Instagram!