Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για το επεισόδιο με την μέση του! Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για το επεισόδιο με την μέση του! Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες; (Βίντεο)
Πολλά είχα να πει όπως φαίνεται ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Στο πλατό του Πανόραμα βρέθηκε και μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη συζήτησαν για πολλά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την μέση του που ήταν η αιτία για να ξεσπάσει ένας τεράστιος καυγάς μεταξύ αυτού και του Κώστα Κοκκινάκη! διαβάστε παρακάτω...

"Όταν με είπαν ανήθικο, πήγαμε σε μία καταπληκτική βίλα για φαγητό και δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ το έπαθλο! Στη φάση που έγινε αυτός ο τσακωμός, τα έπαθλα είχαν μεγαλώσει και οι ήττες πονούσαν πάρα πολύ! Αυτό που διέκρινα εγώ ήταν ότι στην ομάδα των Διάσημων, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τις ήττες, και από εκεί ξεκίνησε το πράγμα.

Ας πούμε ότι πονούσα και ήθελα να λουφάρω. Το πέναλτι που θα έπαιρναν τους συνέφερε πάρα πολύ, οπότε η ομάδα των Διάσημων εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι, και κέρδισαν τον πόντο. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι προκλητικό. Και οι στρατηγικές υπάρχουν στις ομάδες, και αν οι Διάσημοι είχαν κερδίσει,δ εν θα είχε σταθεί κανένας, στο ότι ο Σπαλιάρας πόναγε ή δεν πόναγε. Είχα πολλά προβλήμτα τραυματισμών και έπαιρνα ισχυρά φάρμακα και αντιφλεγμονώδη, που έχουν παρενέργειες στον οργανισμό, και είναι άσχημο να λένε ότι είναι τραυματίας."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις καλοκαιρινές της διακοπές-με νάζι μπροστά στον καθρέφτη…

Πανικός! Αποκάλεσαν καραγκιόζη τον Ορέστη Τσανγκ στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη και ποιος του το είπε;

Πανόραμα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεσκεπάζει δημοσίως την κλίκα των Διάσημων: «Μπορείς να στήσεις μέχρι και ψηφοφορίες» (Βίντεο)