Η ανεπίσημη απάντηση του Mad για το επεισόδιο με την Πάολα στα βραβεία! Ρίχνουν τις ευθύνες πάνω της... Τι έκανε; (βίντεο)

Η ανεπίσημη απάντηση του Mad για το επεισόδιο με την Πάολα στα βραβεία! Ρίχνουν τις ευθύνες πάνω της... Τι έκανε;  (βίντεο)
Η κόντρα Πάολα-Mad δεν λέει να κοπάσει. Η Σάσα Σταμάτη ανέφερε στον αέρα του Πρωινού το δικό της ρεπορτάζ. Μπορεί η δισκογραφική της εταιρεία να λέει πως δεν γνωρίζει όμως μία ανεπίσημη απάντηση του καναλιού ίσως "αδειάζει" την τραγουδίστρια...

"Εγώ μίλησα με κάποιους ανθρώπους του Mad, έιπαν ότι καλά έκανε και έβγαλε ανακίνωση η εταιρεία, αυτό δεν αλλάζει στη λειτουργία και στο ήθος τους. Το Mad λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια και σπάνια έχει αναστείλει συνεργασία με καλλιτέχνη με δική του πρωτοβουλία." ανέφερε η δημοσιογράφος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όντως κάτι σοβαρό συνέβη και ευθύνη έχε η Πάολα! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έλλη Στάη: Με καυτό μπικίνι στα 63 της χρόνια! Αρετουσάριστες φωτογραφίες…

Επίσημο: Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών! Τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας;

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου με νεό σύντροφο; Η φωτογραφία από την Κύπρο και η απάντηση της ίδιας!