Η Βασιλική Αγιαννοπούλου με νεό σύντροφο; Η φωτογραφία από την Κύπρο και η απάντηση της ίδιας!

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου με νεό σύντροφο; Η φωτογραφία από την Κύπρο και η απάντηση της ίδιας!

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου όλο απασχολεί συνεχώς το τελευταίο διάστημα την showbiz, λόγω της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Τώρα ξαναχτύπησε με νέα ανάρτηση στο facebook, διαψεύοντας τις φήμες που την θέλουν να έχει νέο σύντροφο!


Μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Βασάλος ότι είναι ελεύθερος, η Βασιλική είχε γίνει έξαλλη. Ακολούθησε μια διαμάχη μεταξύ τους με αρνατήσεις της αθλήτριας bodybuilding στο facebook, ότι ο πρώην παίκτης του Survivor δεν την σεβάστηκε. Η Βασιλική μετά την απογοήτευση που ένιωσε αποχώρησε από την ομάδα του πατέρα του Κωνσταντίνου, Γιάννη Βασάλου και όπως είπε η ίδια το έκανε αυτό γιατί δεν ήθελε να έχει καμιά επαφή με την οικογένεια.

Αυτές τις μέρες η ίδια βρίσκεται στην Κύπρο. Ανέβηκε μια φωτογραφία από κει, με την Βασιλική και έναν άγνωστο άντρα. Μετά από αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι ο νέος της σύντροφος, δηλαδή ο αντικαταστάτης του Βασάλου. Όμως δεν είναι αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου, αλλά του Γιάννη, αφού είναι ο νέος της προπονητής, όπως έγραψε η ίδια ενάντια στα δημοσιεύματα, για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook τα εξής: "Κανω αυτη τη δημοσίευση για ένα κ μονο λόγο προσπαθώντας να αποφύγω τις οποίες κακεντρεχής εξελίξεις κ σχόλια απο τους γνωστούς καλοθελητές ... εχω να πω οτι ο κυριος διπλα μου Constantinos Koutras ειναι ο καινούργιος μου προπονητής κ φυσικά δεν υπαρχει τιποτα ανάμεσα μας το βράδυ που βγήκαμε στην Λαρνακα ειμαςταν μεγαλη παρέα μεσα σε αυτούς όλους κ η γυναίκα του Κωνσταντίνου κ καλη μου φίλη Maria Constantinou !! Εμεις όλοι λοιπόν ειμαστε φίλοι κ ομάδα εκτιμούμε κ σεβόμαστε ο ενας τον αλλο !!! Ειμαι σαφής νομίζω εεε και ξεκάθαρη στον κόσμο αλλωστε οι καθαρές εξηγήσεις κάνουν και καλού φίλους οπως λεει ο σοφός λαός !! Αντε την καλησπέρα μου !!!!! "



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η Σίσσυ Χρηστίδου το τόλμησε και μας έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της. Χωρίς ρετούς τα πραγματικά της κιλά- Ένα μεγάλο μπράβο!

Πόσα;;; Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα ζητάνε οι παίκτες του Survivor από μαγαζιά για να πάνε να πιουν ποτό!!! Ας ξεκαβαλίσουμε λίγο…

Η Άντζελα Δημητρίου μιλά για τον γάμο της κόρης της τον Σεπτέμβριο! Όλες οι λεπτομέρειες! (βίντεο)